Planeet

We willen deze aarde beschermen voor toekomstige generaties. Om dit te doen pakken we onze milieu-impact aan. Elke dag leren we nieuwe manieren waarop we onze kleding duurzamer kunnen produceren.
Dit zijn een paar van de dingen die we nu aan het doen zijn.

Uitstoot

We hebben de CO2-uitstoot van onze directe bedrijfswerkzaamheden gecompenseerd. Nu werken we aan het verlagen van de uitstoot waar we indirect verantwoordelijk voor zijn.

Energieverbruik

We focussen op het verlagen van het energieverbruik van ons hoofdkantoor, onze magazijnen en onze winkels, maar ook op het consolideren van onze energiecontracten, zodat we vanaf nu groenere keuzes kunnen maken.

Verpakking

Al onze kleerhangers zijn nu gemaakt van gerecycled plastic. We zijn ook overgeschakeld van het gebruik van plastic voor enkel gebruik naar plastic dat kan worden gerecycled. Het is ons doel om in 2024 ons gebruik van nieuw plastic in onze verpakkingen en retailoperaties te verlagen met 75%.

Circulaire economie

We streven naar een meer circulaire economie. Een circulaire economie is gefocust op het gebruiken van minder grondstoffen en op deze efficiënter inzetten, door afval opnieuw te gebruiken en een product te maken dat duurzaam is en weer terug in het systeem gerecycled kan worden. We streven ernaar om in 2024 een systeem te hebben voor de herverkoop of recycling van alle niet-verkochte lingerie uit onze winkels.