Onze tankinis

Tankini voor dames

De tankini bestaat nog helemaal niet zo lang. Pas rond 1990 kwam deze op de markt. Als snel werd de tankini ontzettend populair en tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit onze badmode collectie! Bij Hunkemöller vind je tankini's in verschillende modellen, stijlen en kleuren. Of je nu op vakantie gaat, een dagje naar het strand of naar de sauna, een nieuwe tankini mag niet ontbreken.
 

Wat is een tankini?

Een tankini is, net als een bikini, een tweedelig zwempak. Het is eigenlijk een combinatie van een tanktop en een bikini, dat is ook hoe de tankini aan zijn naam komt. Bij een tankini is de top namelijk zo lang dat deze vaak tot aan het tankini broekje komt. Hierdoor heeft een tankini veel weg van een badpak, aangezien deze beide je buik bedekken. Het grote voordeel van een tankini is dat je deze bij een toiletbezoek niet helemaal uit hoeft te trekken.

 

Voel jij je onzeker om in een bikini top op het strand te liggen? Of wil je een keer wat anders aan dan een badpak? Of ben jij misschien wel zwanger en wil je dit nog geheim houden? Dan is de tankini wat voor jou! Je hebt tankini's die los om je lichaam vallen, perfect dus om te verdoezelen, en tankini's die wat strakker vallen en dus juist je rondingen laten zien!

Shop tankini's

Tip: Kies voor een tankini met plooien om meer taille te creëren en hier dan ook de nadruk op te leggen. Zo lijk je optisch smaller! En als je denkt het mag wel een beetje sexy zijn, kies dan voor een tankini met mooie V-hals voor wat extra decolleté! Ben jij nog opzoek naar nieuwe zwemkleding? Bekijk dan onze nieuwste badmode collectie! Of ben jij misschien wel zwanger? Bekijk dan hier onze tips hoe jij tijdens de zomer kunt genieten van je zwangerschap!