Playsuit

De playsuit is een echte zomer musthave! Zeg maar dag tegen keuze stress; met een playsuit creëer je in no time een cute en comfortabele outfit. Door de korte pijpjes is het een ideaal kledingstuk voor in de zomer.

Shop beachwear

Creëer je look!

Draag je playsuit met een paar sneakers voor een laid back outfit of draag hem 's avonds in combinatie met een paar killer heels voor een chique look! Is de temperatuur wat gedaald? No problem! Combineer je playsuit dan met een panty. Een playsuit is ook relax voor tijdens een festival.

Perfecte beach outfit

Een playsuit is ook perfect als beach outfit. Draag hem over je bikini wanneer je naar het strand gaat met een paar slippers en je hebt zonder enige moeite al een chille maar fashionable outfit. Met een playsuit kan je ook gelijk door van het strand naar de strandtent voor een drankje en een dansje!

Verschillende soorten

De keuze is reuze als het op playsuits aan komt. Niet alleen de lengte van de pijpjes kunnen verschillen, maar je hebt ook ruime keuze qua mouwen. Lange mouw, korte mouw, strapless, off shoulder.. the decision is yours! Kies bijvoorbeeld een strapless variant voor op het strand maar draag een playsuit met lange mouw om je look minder casual te maken.

Playsuit vs. Jumpsuit

Jumpsuit.. Playsuit.. dat is toch hetzelfde kledingstuk? Bijna! De playsuit is eigenlijk het zusje van de jumpsuit. Het verschil: een playsuit heeft korte broekspijpen terwijl een jumpsuit lange pijpen heeft. Dus een playsuit is eigenlijk de korte variant van een jumpsuit. Dit maakt een playsuit het perfecte kledingstuk om te dragen met lekker weer!

Ben je opzoek naar nog meer zomerse inspiratie? Bekijk op hoeveel verschillende manieren jij je pareo kan dragen of ontdek wat voor ondergoed je kan dragen onder witte kleding! Of bekijk hier onze nieuwste badmode collectie!