Push-ups & Maximizers

Shop

Borsten groter laten lijken

Soms hebben we de behoefte om onze borsten net iets groter te laten lijken. Gewoon omdat we dat ene truitje aan willen met een wat dieper v-hals of omdat we ons hierdoor zelfverzekerder voelen. Het maakt natuurlijk niet uit om wat voor reden je soms een cup maatje meer wilt, maar het is wel handig om te weten hoe je dit op een simpele manier kunt bereiken. Zo kun je tegenwoordig heel makkelijk met behulp van de juiste bh je borsten groter laten lijken. Dus welke bh’s kan je het beste dragen voor een cup maatje meer? Wij hebben 4 verschillende opties voor je op een rijtje gezet die je borsten net even een extra boost geven. Wij leggen je uit wat elke bh voor je doet zodat je kan ontdekken wat het beste bij je past!

De Push-up bh met foam of gel cup

Een van de bekendste bh’s die ervoor zorgt dat je borsten groter lijken is de push-up bh. Zoals de naam al zegt duwt een push-up bh je borsten omhoog waardoor je borsten dichter naar elkaar geduwd worden. Hierdoor krijgen je borsten een lift en krijg je tegelijkertijd meer decolleté. Een goede push-up bh zorgt er zelfs voor dat je 1 cup maat groter krijgt. Dit komt door de extra padding die onderin de bh cup zit wat zorgt voor extra vulling. Bij ons kun je kiezen uit twee verschillende push-up bh’ s: ‘the crush’ en ‘the flirt’. Beiden bh’s zorgen voor hetzelfde effect, het verschil is alleen dat de ene push up een foam cup heeft (the crush) en de ander een padding van gel (the flirt). Het is dus maar net wat je fijner vind zitten.

Shop

Maximizers

Shop

Wat is een maximizer push-up bh?

Wil je echt wat extra’s? Dan is een maximizer push-up bh de perfecte bh voor jou. Deze bh zorgt er namelijk op een natuurlijke manier voor dat je er 2 cup maten bij krijgt. Een maximizer doet in principe hetzelfde als een push-up: het zorgt voor een lift, meer decolleté en meer volume. Het verschil met een gewone push-up zit hem echter in de hoeveelheid padding. Naast de extra padding onderin de bh cup zit er bij een maximizer ook extra padding aan de zijkant en bovenkant van de bh cup voor nog meer vulling. Ideaal als je dus wat extra’s wilt.

Favoriete Push-up bh's

De strapless maximizer bh

Een variant op de maximizer push-up bh is de strapless maximizer push-up bh. Deze variant werkt hetzelfde als de maximizer push-up bh. Het zorgt dus voor een liftend effect dat je borsten op een natuurlijke manier 2 cup maten groter laat lijken door de extra padding. Daarnaast is dit de perfecte optie voor als je grotere borsten wilt maar ook een bh wilt zonder bh-bandjes. Zo kun je toch een strapless jurkje of shirtje dragen in combinatie met een maximizing push-up effect.

Shop

Gel pads

Een andere tijdelijke optie om je borsten groter te laten lijken is het gebruiken van gel pads. Dit zijn vullingen die je in je bh onder de borst dient te plaatsen. Gel pads zorgen voor een extra push up effect en voor meer decolleté. Door gel pads te dragen lijken je borsten wel 1 cup maat groter. Wel handig om te weten is dat je gel pads alleen kunt dragen in beugel bh’s anders blijven ze niet goed zitten.

Shop

Mocht je er nu uit zijn welke optie het beste bij jou past, maar weet je niet welke cup maat je hebt? Klik dan hier om gemakkelijk je bh maat te berekenen. Wil je daarnaast ook weten welke bh fit het beste bij jouw lichaam past? Dan kan je daar hier achter komen. Wist je trouwens dat er ook badmode bestaat welke je borsten groter kunnen laten lijken? Er bestaan namelijk ook maximizing- en push-up bikini tops. Je hebt zelfs gel pads speciaal voor in je bikini! Zo kun je ook in de zomer genieten van een maatje meer! Shop hier onze badmode.