National Glamour Day 2021

Yes! Ook dit jaar doen wij weer mee met de National Glamour Day. Shop op 9, 10 & 11 April 2021 met 20% korting geldig op onze gehele collectie (zowel op de website als in onze winkels)! En scoor dus je favoriete Hunkemöller items met korting tijdens de National Glamour Day.

Hoe werkt de National Glamour Day korting?

ONLINE - shop op 9, 10 en 11 April 2021 tijdens de National Glamour Day op www.hunkemoller.nl onze gehele collectie met 20% korting! Voeg in je winkelmandje de kortingscode 'GLAMOUR@HKM2021' toe en de korting wordt voor je verrekend. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en de extra korting voor abonnees geldt niet online (alleen in onze winkels).

Hunkemöller winkel - Ook onze winkels doen mee aan de National Glamour Day! Op vertoon van de speciale National Glamour Day editie ontvang je op 9, 10 en 11 April 2021 20% korting op je aankoop. De National Glamour Day korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Heb je een Glamour abonnement? Dan krijg je extra korting op vertoon van je speciale abonnee-cover (deze extra abonnee korting is alleen geldig in de winkels, niet online).

Happy National Glamour Day en veel shop plezier!

Wil je weten of we nog meer acties en promoties hebben? Bekijk dan ons Hunkemöller kortingscodes overzicht met al onze huidige en actuele acties. Ook hebben wij vaak speciale promoties zoals Singles Day, Black Friday of Cyber Monday. En houden we meermaals per jaar onze populaire fabrieksverkopen!