Alle bruidslingerie

Shop

5x trouwjurken met bijpassende sexy lingerie

Trouwen. Welke vrouw droomt daar nou niet van? “I do!” Al zolang ik me kan herinneren zie ik mezelf in een mooie lange witte jurk richting altaar gaan, en voor al jullie gelukkigen die inmiddels een mooie verlovingsring aan hun vinger geschoven hebben gekregen, kan één van de leukste taakjes rondom de mooiste dag van je leven beginnen; de zoektocht naar dé perfecte wedding dress. En wat zeker niet minder belangrijk is: Bijpassende, sexy lingerie!
Om jullie aanstaande bruidjes wat inspiratie te geven heb ik 5 verschillende stijlen van trouwjurken met matchy lingerie voor jullie op een rijtje gezet. Overigens is deze “inspo” ook voor alle vrouwen die stiekem met smart wachten op dat ene aanzoek. (ja, ik behoor ook tot deze categorie!)

Princess wedding dress
Dit is de perfecte stijl voor iedereen die zich voor een dag een echte prinses wil voelen. Een wijd uitlopende jurk, misschien een beetje over de top. Maar ach, waarom ook niet? Je trouwt tenslotte maar één keer!

Lace wedding dress
Kant. Ik ben fan van deze stijl. Ontzettend sexy maar zeker classy! No more words needed.

Boho (Bohemian) wedding dress
Dit is persoonlijk een van mijn favoriete stijlen. De boho weddingstyle is lekker casual en je ziet ook in deze stijl vaak kanten details terug. Love it

Mermaid wedding dress
Wanneer je bevoorrecht bent met mooie ronde billen (show that booty!) kies dan voor een mermaid jurk. Deze jurk zit strak rondom je billen en loopt dan wijd uit naar beneden.

Short wedding dress
De korte trouwjurk is perfect voor zomers weer én ideaal als je ‘s avonds op je bruidsfeest van plan bent om eens flink met de voetjes van de vloer te gaan!

Welke stijl is jouw favoriet?
Liefs, Fabienne @fabulouslittleblonde