Draag kleuren van de natuur

Over de collectie

Draag de kleuren van de natuur met Wies, de nieuwste capsulecollectie die deel uitmaakt van onze 'Together Tomorrow'-reis. Het kant van de Wies is gekleurd met natuurlijke kleurstoffen, de volgende stap naar een groenere manier om onze lingerie te maken. We hebben nieuw & gerecycled materiaal en gerecycled garen gecombineerd met kleuren uit de natuur. In tegenstelling tot synthetische kleurstoffen zijn deze natuurlijke kleurstoffen, is dit een hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar alternatief. Lingerie is zo nog meer sexy geworden. Made for your body, with the planet in mind.
Shop nu

Voor de kleur van het kant in de Wies zijn we in de wereld van natuurlijke kleurstoffen gedoken. Onze ontwerpers hebben zich laten inspireren door eeuwenoude technieken en we zijn heel enthousiast over wat we hebben ontdekt! Een van deze ontdekkingen is eikelkleurstof. it wordt gemaakt door eikels te pletten en koken; het resultaat is een subtiel gebroken witte kleur.Daarnaast hebben we een supervrouwelijke, roze tint gecreëerd. Deze kleuren kunnen vervagen en veranderen door het wassen en de blootstelling aan licht. Zo is het een item dat echt uniek is, net als jij.

De collectie bestaat uit een voorgevormde en niet-voorgevormde bh, een hoog uitgesneden string en brazilian. De producten bestaan uit een mix van nieuwe en gerecyclede stoffen. Bovendien werd gebruik gemaakt van garen die 100% gerecycled zijn, net als de voering van de beha en de metalen sluitingen. We verkleinen onze milieu-impact verder met deze natuurlijke, volgende stap in onze 'Together Tomorrow' reis.


Gemaakt voor jouw lichaam, met aandacht voor de planeet.


Dit is Josefina. Gemaakt voor jouw lichaam, met aandacht voor de planeet. Dit onze meest duurzame capsulecollectie. Tot nu toe dan, want de Josefina collectie is een van de stappen op onze reis naar een meer duurzame productie.

Deze reis is onderdeel van ons initiatief ‘Together Tomorrow’, waarbij het onze missie is om onze duurzame praktijken steeds te blijven verbeteren. Onze lingerie is nog steeds een ode aan je lichaam, maar nu ook nog eens beter voor de planeet.

De productie van deze collectie vindt plaats dicht bij de oorsprong van de afzonderlijke onderdelen, om zo onnodige transportkilometers te voorkomen en onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We hebben tijd geïnvesteerd om onze ‘Tier 2’-leveranciers (tweedelijnsleveranciers die onze onderdelen maken) te onderzoeken om zo te ontdekken waar we nog meer vooruitgang kunnen boeken.
Shop nu

Het is tijd voor positieve actiemaatregelen. Hier bij Hunkemöller maken we lingerie die je ondersteunt, beschermt en empowert. En dat moeten we ook doen voor het milieu. We gaan de uitdaging aan om de productiemethoden van onze kledingstukken te verbeteren, en zo onze planeet beter te beschermen. De modebranche heeft een negatieve invloed op het milieu en we zijn verantwoordelijk voor onze eigen voetafdruk. Daarom zetten we elke dag weer stappen om onze kledingstukken duurzamer te ontwerpen. Deze stappen vormen onderdeel van onze reis, en deze reis is onderdeel van ons initiatief dat we ‘Together Tomorrow’ hebben genoemd. Dit is onze belofte dat we voor onze planeet zorgen. De Josefina collectie is een kleine stap op weg naar dat doel. Een prachtige stap. Samen maken we de keuzes voor een betere toekomst