Open the menu

Over ons

Download onze Hunkemöller Brand Journey

Hunkemöller is in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis.

Hunkemöller, van origine een Nederlands bedrijf,  is een worldwide brand retailer. Een internationaal merk en begrip in 23 landen en in Noord-Europa de onbetwiste marktleider in lingerie. Op dit moment zijn er zo’n 800 inspirerende winkels te vinden in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saudi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland, Zweden, Oostenrijk, Marokko en Bahrein.
Ons in-house design team is non-stop bezig met productinnovatie en productontwikkeling. Gepassioneerde medewerkers zorgen ervoor dat de laatste trends in lingerie niet gemist worden, kwaliteit & fit gewaarborgd zijn.

Hunkemöller heeft een OmniChannel strategie ontwikkeld om haar bedrijfsactiviteiten te laten groeien door nieuwe winkels, shop-in-shops, E-commerce en internationale franchising. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Frankrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen.

Ontdek de passie voor producten, uitzonderlijke klantenservice & ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Een sterk merk, vol nieuwe ideeën.
Hunkemöller is onderdeel van The Carlyle Group, een Amerikaanse investeringsgroep.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als wereldwijd opererend bedrijf, wil Hunkemöller haar verantwoordelijkheid nemen en werken we hard om een duurzame aanpak te introduceren met oog voor mens en milieu. Klik hier voor meer informatie.

Gedragscode

We zijn trots op de waarden van ons bedrijf en op het vertrouwen dat we bij onze leveranciers, werknemers en partners hebben opgebouwd. Onze werknemers en onze relaties dienen zich altijd te houden aan de wet- en regelgeving van de landen waarin we actief zijn. Daarnaast dienen zij zich ook te houden aan de waarden en normen die binnen Hunkemöller gelden en die in onze Gedragscode zijn uiteengezet.

We nodigen u uit om u verder te verdiepen in onze waarden en werkwijze.

Download onze Code of Conduct

Franchising

Ons franchisingprogramma is in 1979 in Nederland van start gegaan en omvat nu franchisefilialen wereldwijd. Onze franchiseactiviteiten betekenen voor ons een effectieve manier om te groeien en bieden onze franchisenemers een uitdagende kans op zakelijk succes.

De meerderheid van onze franchisefilialen is momenteel buiten Nederland te vinden. Onze partners kunnen bij deze samenwerking met een organisatie van wereldklasse rekenen op volledige end-to-end support, van overeenkomst tot filiaalopening, met inbegrip van winkelontwerp en -inrichting.

  • Training op elk gebied waarop we actief zijn
  • Handleidingen en tools voor visual merchandising
  • Marketingmateriaal en -campagnes
  • Blijvende coaching en support
  • Voor meer informatie over onze franchisemogelijkheden kunt u contact opnemen met onze directeur franchising & licensing