Menu

Vind jouw bh maat

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang vertegenwoordigt de cupmaat.

Meet je borstomvang

Meet de maat van je borstomvang onder de borst.

Zorg dat de centimeter aan de voor- en achterkant recht zit (een spiegel kan helpen) zonder speling maar niet te strak.

Meet je cupmaat

Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op.

Selecteer je metingen in de bovenstaande calculator om jouw perfecte pasvorm te vinden.

 

De maattabel moet je zien als een richtlijn/handleiding die wordt gegeven om je bh maat te berekenen, maar bedenk dat elke vrouw uniek is.

Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit. Hunkemöller heeft 4 verschillende pasvormen; The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. Nog geen idee welke pasvorm geschikt is voor jou? Ontdek het dan nu met behulp van onze Sexy Comes in all Shape tool.

Als een bh niet goed is afgestemd op jouw lichaam, zal deze niet goed aanvoelen. De meest voorkomende fout is het dragen van een te grote omvangsmaat. Na het omrekenen van jouw nieuwe, juiste bh maat zal deze dus iets strakker zitten. Kies nu jouw favoriete bh stijl uit onze uitgebreide bh collectie.

In sommige gevallen (in het bijzonder voor de cupmaten E en groter) is het misschien nuttig om te worden geadviseerd in een van onze winkels. Hier wordt je bh maat persoonlijk opgemeten en wordt professioneel advies gegeven over de bh die het beste bij je past. Zorg dat je lingerie comfortabel zit.