Den Haag Hoogstraat

Den Haag Hoogstraat

Hoogstraat 3
2513 AN Den Haag

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 21:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:30
  • Zondag 12:00 - 17:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Zin om te shoppen? Neem dan een bezoekje aan de Hunkemöller Den Haag Hoogstraat! Hier vind je al je favoriete Hunkemöller bh's, slips, nachtkleding en meer! Deze Hunkemöller vestiging is gelegen in het winkel centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Deze Hunkemöller is elke dag van de week geopend dus ook op Zondag kan je hier lekker komen shoppen! Ook op de donderdag is deze Hunkemöller extra lang geopend tijdens koopavond. Heb je online een bestelling geplaats die je gratis in de winkel wilt ophalen? Dat kan ook bij deze Hunkemöller in de Hoogstraat. We hopen je gauw te verwelkomen in de Hunkemöller Den Haag Hoogstraat!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel