Dordrecht

Dordrecht

Sarisgang 51
3311 NE Dordrecht

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Neem een bezoek aan de Hunkemöller Dordrecht en ontdek onze nieuwste lingerie collecties! Deze Hunkemöller is gelegen in het centrum van Dordrecht dus naast een bezoek aan de Hunkemöller vind je hier ook andere winkels en horeca gelegenheden. De winkel is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De bus stopt om de hoek en indien je met de auto komt kan je deze parkeren in een van de nabij gelegen parkeer garages. Verder heeft deze Hunkemöller een uitgebreide collectie. Je vindt hier al je favoriete bh's, slips, nachtmode, badmode en meer! Ook biedt deze Hunkemöller extra services. Zo is het mogelijk om je online geplaatste bestellingen gratis op te halen in de winkel of je gereserveerde online bestelling passen en shoppen. We hopen je snel te zien in Hunkemöller Dordrecht!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel