Hoofddorp

Hoofddorp

Polderplein 241
2132 BG Hoofddorp

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Hunkemöller Hoofddorp is gelegen in een van de mooiste overdekte winkelcentrums van Hoofddorp namelijk het winkelcentrum Vier Meren. In het overdekte winkelcentrum tref je een ruim 50 winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Hunkemöller Hoofddorp ligt tegenover de Hema en de Intertoys. Tevens zijn er verschillende eetgelegenheden in het winkelcentrum. Het winkelcentrum ligt vlakbij een bushalte en is dus makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Iedere vrijdag is er koopavond en zijn de winkels tot maar liefst 21:00 open. Hunkemöller Hoofddorp heeft een uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils! Is je maat niet meer beschikbaar? Geen probleem! Het winkelpersoneel besteld het gemakkelijk voor je online en laat het gratis thuis bij je afleveren.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel