Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Wenenpromenade 66
3541 DG Leidsche Rijn

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 20:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 12:00 - 17:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Je favoriete lingerie setje vind je bij de Hunkemöller Leidsche Rijn! Deze winkel heeft een ruim aanbod aan lingerie, bh's, slips, nachtmode, badmode en nog veel meer! Ook verkopen ze de nieuwste sportartikelen van onze eigen HKMX collectie. De winkel is gelegen in het gezellige winkelcentrum Leidsche Rijn dat zich vlak naast Station Leidsche Rijn bevindt. De winkel is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en fiets. Door de ruime openingstijden kun je op elk tijdstip van de dag een bezoekje brengen aan deze winkel. Wanneer je maat niet meer beschikbaar is, kan het winkel personeel dit online voor je bestellen. Heb je online geshopt? Dan kun je het pakketje in deze winkel laten afleveren en het gratis komen ophalen! Laat je helpen en adviseren door het enthousiaste winkelpersoneel, zodat je met de juiste maat bh de winkel uitloopt!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel