Den Bosch Helftheuvel

Den Bosch Helftheuvel

Helftheuvelpassage 240
5224 AP 's-Hertogenbosch

Openingstijden

  • Maandag 13:00 - 18:00
  • Dinsdag 9:30 - 18:00
  • Woensdag 9:30 - 18:00
  • Donderdag 9:30 - 18:00
  • Vrijdag 9:30 - 18:00
  • Zaterdag 9:30 - 18:00
  • Zondag 12:00 - 17:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Wanneer je aan lingerie denkt, denk je aan Hunkemöller. Maar niet alleen voor lingerie kan je bij Hunkemöller terecht. Ken je onze mooie nachtmode, beenmode en accessoires al? Bij Hunkemöller 's-Hertogenbosch Helftheuvelpassage kom je niets te kort. Dit filiaal is gelegen in het grootste overdekte winkelcentrum van 's-Hertogenbosch en haar regio. In de Helftheuvelpassage is altijd wel iets te beleven, zoals gezellige zomer markten. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en parkeren is hier gratis. Deze Hunkemöller winkel is ruim en overzichtelijk opgezet. Ook is de winkel rolstoelvriendelijk en dus voor iedereen toegankelijk. Is jouw maat uitverkocht in de winkel? Geen probleem. Het vriendelijke personeel besteld jouw maat gewoon online. Jouw bestelling kan je gratis ophalen en retourneren in de winkel. Tot snel bij Hunkemöller 's-Hertogenbosch Helftheuvelpassage!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect