Winschoten

Winschoten

Langestraat 60
9671 PJ Winschoten

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Gezellig aan het winkelen in Winschoten? Kom dan eens langs bij Hunkemöller Winschoten! Je vindt deze Hunkemöller in een van de langste winkelstraten van Nederland: de Langestraat. Bij Hunkemöller Winschoten kan je terecht voor de mooiste bh's, slipjes, bikini's en pyjama's. Op zoek naar een cadeautje? Bij dit Hunkemöller filiaal slaag je vast. Deze Hunkemöller is goed bereikbaar en parkeren kan in de buurt en is tevens gratis. Het winkelpersoneel staat altijd voor je klaar om jou te adviseren over de nieuwste lingerie trends. Is je maat niet meer beschikbaar? Geen probleem! Deze wordt voor je besteld en naar de winkel gestuurd. Ook kun je jouw online bestelling gratis afhalen in deze winkel. We zien je graag bij Hunkemöller Winschoten!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel