Grote borsten bh

Als je grotere borsten hebt is het soms best lastig om een goede bh te vinden. Het is niet alleen belangrijk dat je de juiste bh maat draagt en dat de bh een goede pasvorm heeft, maar ook dat je borsten genoeg ondersteuning krijgen. Lees deze tips om erachter te komen waar je op moet letten als je een bh voor grotere borsten zoekt.

Tip 1: Kies een bh met brede(re) bh-band

De bh-band is het onderdeel van de bh welke voor het meeste support zorgt. Een bh met een brede(re) bh-band zorgt dan ook voor extra ondersteuning en nog meer comfort. Bij vollere borsten zorgt een bredere bh band er ook voor dat je borsten niet langs de huid van je borstkas kunnen wrijven.

Grote maten bh's

Tip 2: Probeer een bh met hoge cups

Een bh met hoge cups bedekt je borsten in zijn geheel. Dit is niet alleen comfortabel omdat alles goed in de cup past, maar het zorgt er ook voor dat je borsten niet over je cups heen komen of dat je een soort van dubbele borst krijgt.

Ontdek

Tip 3: Let op de schouderbandjes

Ook de schouderbandjes leveren een bijdrage aan het ondersteunen van je borsten. Ga voor een bh met bredere schouderbandjes gezien deze meer comfort bieden en minder snel in de huid drukken. Doordat ze minder snel in de huid drukken heb je ook gelijk minder last van ongewenste plooien.

Grote maten bh's

Tip 4: Ga voor een bh met extra baleinen

Baleinen zijn extra steuntjes aan de zijkant van je bh die zorgen voor nog meer ondersteuning. Ze zitten naast de beugel van de bh en duwen de borsten zo naar voren zodat de beugel goed om je borsten valt. Ze voorkomen daarnaast ook dat je beugels in je borsten prikken.

Grote maten bh's

Tip 5: Probeer een minimizer bh

Wanneer je je borsten kleiner wilt laten lijken zou je eens een keer een minimizer bh kunnen passen. Dit is een bh die ervoor zorgt dat je borsten iets meer richting je armen vallen in plaats van naar voren. Een goede optie voor als je weleens kampt met shirtjes waarvan de knoopjes niet goed sluiten of open blijven staan!

shop

Grote maten bh's

Shop