Anna Nooshin Collection

Anna Nooshin Swim collectie

Na de lancering van haar succesvolle lingergie collectie heeft Anna Nooshin in samenwerking met Hunkemöller ook een eigen swim collectie ontworpen. Deze collectie vertegenwoordigde op perfecte wijze Anna Nooshin's gevoel voor mode en was geïnspireerd op haar bruisende, maar toch ondernemend levensstijl.

De collectie heeft een sterke Western thema kenmerkend door details zoals bloemen borduursels en applicaties zoals veel wordt gezien op rodeo shirts. Natuurlijk speelt de collectie perfect in op de badmode trends van S/S17. Zo zien we bij een aantal bikini tops en broekjes veter details en is er een exemplaar verkrijgbaar in bordeaux rood; dé kleur van dit seizoen. De collectie bevat overigens niet één maar twee badpakken waarvan een cheeky exemplaar met een wat hoger uitgesneden bikini lijn! Extra speciaal aan deze collectie is dat bijna alle bikini tops aan de achterkant geknoopt moeten worden, wat perfect is voor dames met een grotere cup maat maar kleine omvang zoals Anna zelf. Natuurlijk bevat de collectie ook accessoires zoals onder andere een kimono en een clutch.

Helaas is de Anna Nooshin swim collectie online helemaal uitverkocht. Wanneer er een nieuwe collectie in samenwerking met Anna Nooshin uitkomt laten we je dit sowieso weten via onze social channels, website en nieuwsbrief. Wel hebben wij onze huidige badmode collectie weer uitgebreid met een heleboel leuke nieuwe items! Bekijk onze nieuwe swim collectie of doe hier meer badmode inspiratie op.