HUNKEMÖLLER X DUCKIE THOT

Bekijk de Duckie Thot voor Hunkemöller Collectie

KOOP NU

Introductie van Duckie Thot

Stoer, sexy en vastberaden: Duckie Thot is de belichaming van een moderne vrouw. En hier bij Hunkemöller zijn we blij dat we eindelijk onze prachtige nieuwe collectie, samen met Duckie ontworpen, ter wereld kunnen brengen. Op slechts 24-jarige leeftijd is Duckie Thot het Zuid-Soedanees/Australische topmodel dat de mode-industrie bestormt en onderweg haar boodschap van inclusiviteit naar de wereld brengt.

Steun voor Black Lives Matter

Duckie is een gepassioneerd pleitbezorger van de rechten van de zwarte vrouw en de Black Lives Matter-beweging. Na het begin van onze samenwerking in juli 2019 werd deze samenwerking nog relevanter toen de Black Lives Matter-beweging in de loop van 2020 aan kracht won. Als zwarte vrouw werkzaam in de modewereld bood Duckie een uniek en waardevol perspectief op hoe we bij Hunkemöller onszelf konden uitdagen en nog verder konden gaan met onze inclusiviteitsstrategie.

Naast de creatieve samenwerking leverde Duckie input voor zowel de campagne als de marketingstrategie voor de collectie. Op haar voorstel zal de social media van de HKM X Duckie Thot-campagne gekenmerkt worden door een betaalde influencer met alleen zwarte vrouwen. Daarnaast is er een oproep aan klanten om te doneren aan ENAR (European Network Against Racism), dezelfde liefdadigheidsinstelling waaraan Hunkemöller heeft gedoneerd ter ondersteuning van Black Lives Matter.

Achter de schermen met Duckie

Bekijk Duckie in actie op de set van de HKM X Duckie Thot-campagneshot, gefilmd in Londen. Luister naar haar ideeën over wat de Black Lives Matter beweging voor haar betekent.

Toon jouw Steun

Samen met Duckie hebben we ENAR geselecteerd vanwege hun connecties met grassroots organisaties in Europa die zich richten op initiatieven en projecten die de positie van zwarte vrouwen versterken. Onze HKM X Duckie Thot social media campagne zal onze volgers en de fans van Duckie helpen betrokken te raken bij de beweging en direct te doneren. Je kunt ook een donatie doen via deze link

Ontdek de Collectie

Net als Duckie is de collectie gedurfd, sexy en zeker van zichzelf. Het silhouet is jeugdig met bralettes, hooggetailleerde slipjes en bodies. Het opvallende palet van neonroze en zwart wordt geaccentueerd met modern borduursel en grafisch kantwerk.

Koop deCollectie