Body shaper

Shapewear is de ideale oplossing als je er slanker of strakker uit wilt zien in bepaalde kleding. Denk bijvoorbeeld aan nauwsluitende jurkjes of een wat strakker shirtje. Er zijn verschillende soorten shapewear. Een body shaper is daar een van. Een body shaper richt zich voornamelijk op je bovenlichaam.

Wat is een body shaper?

Een body shaper focust zich op het shapen van je bovenlichaam. Qua looks heeft het iets weg van een badpak. Er zijn body shaper modellen met ingevoerde bh en shapers die je draagt met een aparte bh. De onderkant van een body shaper kan je vaak open maken d.m.v. een haak en oogsluiting.

Shop body shapers

Wat doet een body shaper?

Een body shaper maakt je bovenlichaam strakker en slanker. Het laat je buik platter lijken en corrigeert love-handles en zichtbare bh lijnen rondom je rug. Een body shaper focust zich op het corrigeren van de buik, boven benen, dijen, heupen, borsten, rug en billen. Dus een body shaper is een soort shapewear dat dus meerdere gebieden aanpakt!

Waar draag je een body shaper onder?

Doordat een body shaper zich richt op meerdere gebieden van je lichaam is het als shapewear geschikt onder uiteenlopende soorten kleding. Maar voor het beste effect draag je een body shaper onder (nauwsluitende) jurkjes en strakke shirtjes.

Shop body shapers

Body shaper tips

Let er bij het kopen van een body shaper op of je deze met een aparte bh moet combineren. Dit staat er dan als volgt bij vermeldt: WYOB (wear your own bra = draag je eigen bh). Qua maat draag je je eigen maat. Ga niet voor een maatje kleiner omdat je denkt dat je er dan nog strakker uit ziet. Dit werkt vaak averechts en zit ook nog eens oncomfortabel.

Andere shapewear oplossingen

Shop Nu