Lingerie feiten en fabels

shop lingerie

Er gaan veel verhalen in de rondte over lingerie, zo kan je beter met een bh slapen om hang borsten te voorkomen en kan je het beste een rode string dragen onder een witte broek. Of toch niet? Wat is nu een feit en wat een fabel? Wij vertellen het je!

80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat.

FEIT! Niemand heeft haar hele leven dezelfde bh maat - je lichaam ondergaat veel veranderingen (bv. door gewichtsverandering, of anticonceptie). Laat je dus zeker eens in het jaar opmeten om zeker te weten dat je nog de juiste bh maat draagt.
Ontdek je maat

Je kan prima sporten in een gewone bh.

FABEL! Een gewone bh is alleen ontworpen voor het op vangen van neerwaardste bewegingen en niet om opwaardste bewegingen op te vangen. Sport bh's vangen beiden bewegingen op en zorgen daarom voor de juiste ondersteuning en comfort tijdens het sporten.
Sport bh's

Draag rode lingerie onder witte kleding i.p.v. witte lingerie.

FEIT! Witte lingerie steekt meer af van je huid dan rode lingerie (tenzij je bijna geen pigmentatie hebt). Door het grotere kleur contrast is witte lingerie eerder zichtbaar onder witte kleding dan rode lingerie.
Lees meer

Draag een te kleine bh voor een mooi push-up effect.

FABEL! Het dragen van een te kleine bh is slecht voor je borsten en is erg oncomfortabel. Draag een push-up of maximiser bh in je eigen maat voor de mooiste decollete!
Push-ups & Maximizers

Strapless bh's bieden geen ondersteuning.

FABEL! Een strapless bh is zo ontworpen dat hij zowel goed blijft zitten en de juiste steun geeft. Test het zelf: spring maar eens een paar keer op en neer met en zonder strapless bh en merk het verschil!
Strapless bh's

Verschillende sporten vereisen verschillende sport bh's

FEIT! Voor intense sporten zoals rennen en boksen draag je het beste een level 3 sport bh met maximale ondersteuning. Voor minder intensieve sporten kan je ook een level 1 of 2 sport bh aan (afhankelijk van je bh maat).
Ontdek jouw sport bh

Draag een bh in bed om hangborsten te voorkomen.

FABEL! Het is nergens bewezen dat slapen met een bh hangborsten voorkomt. Het is niet alleen oncomfortabel, maar slapen met een beugel bh kan de beugel van de bh zelfs vervormen!
Nachtmode