Lingerie die je een sexy gevoel geeft

Op het gebied van lingerie.. Je wilt je man een keer verrassen met mooie lingerie, maar no clue wat hij leuk vindt? Wij waren hier ook benieuwd naar! Wat voor lingerie vindt hij nou echt mooi? Wij hebben 6 lingerie tips voor je waarmee jij zijn hart sneller laat kloppen.

1. Black = always good

Volgens hem heeft zwart iets mysterieus en tegelijkertijd is het sexy. Ga voor een zwarte bh (misschien met een subtiel kanten detail) en combineer deze met een bijbehorende slip of draag een mooie body. Anything black will do.
Shop lingerie

2. Laat wat aan de verbeelding over

Hij vindt het super sexy als je lingerie verhullend is, zo blijft het spannend wat eronder zit (ook al weet hij dat wel). Bedek niet meteen alles, maar ga bijv. voor items met kant. Zo laat je toch een beetje huid zien. Brazilians werken ook super, deze geven mooie bedekking maar laten toch een beetje bil zien.
shop kanten bh's

3. kinky lingerie

Shop kinky lingerie

Af en toe iets stouts kan hij wel waarderen. Draag je normaal vrij basic lingerie? Probeer dan eens iets met straps of met kant, of ga voor een string als je normaal veel slipjes draagt. Wil je een stapje verder gaan? Ontdek dan de private collectie.

4. Sexy beenmode

Maak je lingerie set af met sexy beenmode. Draag mooie stockings met jarretels en hij weet niet wat hij ziet. Als je dit niet dagelijks draagt zal hij zich helemaal speciaal voelen. Wil je hem extra verrassen? Maak je outfit compleet met een paar hakken.
shop sexy beenmode

5. Geen zin in zwart? Go Red

Als hij dan een kleur moet kiezen waar hij je graag in ziet, is het rood. Waarom? Het is een tikkeltje stout maar toch ook stijlvol. Pastelkleuren vinden wij vrouwen mooi, voor hem zijn ze misschien net iets te schattig.
shop rode lingerie

6. Sleeping beauty

Als het aan hem lag, dragen we niets in bed (droom lekker verder) ;) maar als hij dan moet kiezen dan vindt hij negligés het perfecte nachtmode item. Door de dunne stof zie je je rondingen mooi zitten en dat vindt hij zeker leuk!
shop negligés

Vergeet trouwens niet dat smaken verschillen! Misschien vindt jouw vent dit soort dingen fantastisch, misschien ook niet.. draag sowieso alleen maar lingerie waar jij je goed in voelt (sowieso is zelfverzekerdheid een turn on). Maar als jij wel wat kan met deze tips: enjoy! ;)