Laatste kans! 3e bh gratis of 2e -50%

Girls night met de meiden

Bij een girls night nodig jij je beste vriendinnen bij jouw thuis uit. Iedereen komt hier dan bij elkaar in haar favoriete pyjama voor lekker veel quality-time, waarin jullie kunnen relaxen! Natuurlijk heb je vroeger als kind gelogeerd met je vrienden en vriendinnen en bleven jullie zo lang mogelijk wakker. Girls night in de ‘Twenties en ‘Thirties’ gaan er een beetje anders aan toe. Hier zijn tips en suggesties voor een onvergetelijke Girls night met de meiden!

1. Wie nodig je uit?

Nodig die ene vriendin uit die je al lang niet hebt gezien. Jullie hebben elkaar veel te vertellen en daarvoor is een girls night ideaal. Quality time voor twee is geweldig! Of nodig jouw party-crew uit voor een andere omgeving. In plaats van iedere zaterdag naar jullie lievelingsbar te gaan, chillen jullie lekker thuis. Wie wilt daar nou niet bij zijn? Mannen zijn niet welkom! 😉

2. Eten en drinken

De basis voor een geslaagde girls night is natuurlijk lekker eten. Zorg ervoor dat je goed kunt snacken met de meiden. Kleine hapjes zoals olijven, gevulde eieren, wraprolletjes met zalm, tomaatjes met mozzarella zijne en uitstekend idee. Zo creëer je een klein buffet met veel verschillende snacks voor de hele avond. Daarbij kun je lekkere cocktails maken zoals Mimosa en Sex on the Beach en de girls night wordt perfect! Gelukkig tellen calorieën niet mee op een girls night.

3. De perfecte outfit

Wat draag je op een girls night? Een ding is zeker: de hoge hakken blijven in het schoenenrek. Deze verruil je deze avond in voor heerlijke pantoffels. Voor het optimale comfort draag je een bh zonder beugel of een sport bh onder jouw loungewear. De ster van de avond is natuurlijk jouw pyjama. Ontdek onze toffe pyjama’sin onze Hunkemöller online shop. Van shortamas met kant tot pyjama’s met kraag, jij vindt de laatste nachtmode trends op de website. Vergeet geen cute slaapmasker!