Menu
 • lingerie set
 • Lingerie sets

  A bra cannot live without a string and slip

   

  Als vrouw zijn we vaak bewust bezig met het matchen van onze outfit. Maar waarom zouden we dit niet ook doen met onze lingerie? Iedere vrouw draagt lingerie. Het is het eerste wat je aantrekt en de basis van je outfit. Wellicht dragen we wel eens een mooi  lingerie setje voor speciale gelegenheden, maar we doen dit bij lange na niet elke dag. En dat is zonde!  

   

  Feel sexy and confident

  Natuurlijk is je lingerie niet hetgeen wat je op eerste gezicht ziet, maar het kan een wereld van verschil maken in hoe jij je voelt. Het dragen van een matching lingerie set kan je zelfvertrouwen een boost geven. Het is niet alleen mooi, maar het is ook een teken van vrouwelijkheid. Wanneer je een mooie bh combineert  met een bijpassende slip voel je je vaak al stukken zelfverzekerder en sexy omdat je weet dat je iets moois of speciaal draagt zonder dat iemand anders het ziet. Dus waarom zou je jezelf dat gevoel ontnemen? Vaak doen we toch al moeite om een outfit te creëren die we mooi vinden, dus waarom genoegen nemen met lingerie wat niet bij elkaar past. Daarnaast maakt een mooi lingerie setje natuurlijk ook gewoon je outfit af.

   

  Mix & Match

  Het leuke aan lingerie setjes is daarnaast ook dat je ermee kan mix & matchen. Je kan bijvoorbeeld spelen met verschillende combinaties waardoor je met dezelfde bh twee andere lingerie setjes creëert. Zo kun je ervoor kiezen om de ene dag die ene mooie kanten bhte matchen met een string en de volgende dag met een comfortabele maar ook sexy boxer.  Het is sowieso aan te raden om in ieder geval twee bijbehorende slips aan te schaffen als je een nieuwe bh koopt. Zo heb je met één bh gelijk twee mooie lingerie sets. Wanneer je op zoekt bent naar bijpassende slips is het ook handig om te letten op de verschillende slip fits. Zo zijn sommige fits beter geschikt voor bepaalde kleding stukken dan andere. Zo komt een strakkere spijkerbroek beter tot zijn recht in combinatie met een mooie string. Terwijl bijvoorbeeld een brazilian slip ervoor zorgt dat je rokjes mooier vallen.

   

  Go all out!

  Als je helemaal “all out” wilt gaan of jezelf gewoon wilt verwennen kan je je lingerie set afmaken met bijpassende beenmode. Ga je voor een verleidelijke touch? Maak dan je set compleet met bijpassende jarretels en stockings om je lingerie net wat spannender te maken. Of kies een mooie panty om je outfit een extra boost te geven. Ga bijvoorbeeld voor een panty met kanten details om je outfit extra speciaal te maken. Perfect voor onder dat ene jurkje wanneer je naar een feestje gaat.

   

  So remember: a bra cannot live without a string and slip! Je kan nooit teveel slipjes hebben. Plus het dragen van bijpassende lingerie kan je een goed gevoel geven en je zelfvertrouwen een boost geven. Dus schroom niet om jezelf te verwennen. Je kunt je in ieder geval alvast laten inspireren door deze mooie lingerie setjes.