Open the menu
Laatste kans! Basic bh’s -25%!

Hunkemöller International B.V. (Hunkemöller of wij/we, ons/onze) hecht veel waarde aan je privacy. In dit Privacy Statement informeren wij je graag over de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken en hoe wij jouw gegevens vertrouwelijk zullen behandelen. Op verschillende momenten verwerken wij jouw persoonsgegevens, bijvoorbeeld wanneer je een product bestelt in onze Webshop of met de Hunkemöller App. Ook kan je als Member gebruik maken van ons loyalty programma, dat gekoppeld is aan je (online) MemberCard.

Hunkemöller International B.V. is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Voor zover dat wettelijk vereist is, heeft Hunkemöller de verwerking van jouw persoonsgegevens gemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen: College bescherming persoonsgegevens). Je kunt deze meldingen vinden in het openbaar register op de website van het Autoriteit Persoonsgegevens. Wij kunnen dit Privacy Statement van tijd tot tijd aanpassen. Wij adviseren je daarom dit Privacy Statement regelmatig te raadplegen, zodat je steeds geïnformeerd bent over ons actuele privacybeleid.

Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Hunkemöller International B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Hunkemöller International B.V. via klantenservice@hunkemoller.com  Hunkemöller International B.V. zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.


Laatste update van dit Privacy Statement: 9 Januari 2017.

 

1 Voor welke doeleinden verwerken wij jouw persoonsgegevens?

Wij zullen jouw persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruiken:

• Het verwerken en uitvoeren van jouw bestellingen/verzoeken

• Het afstemmen van onze producten en diensten op jouw wensen

• Het bijhouden van jouw persoonlijke voorkeuren

• Het doen van persoonlijke suggesties en advisering over onze producten en diensten

• Het uitvoeren van ons loyalty programma voor Members

• Ter verbetering van onze dienstverlening

• Om je te informeren over onze producten, diensten, evenementen en acties

• Om je gepersonaliseerde reclame-uitingen en aanbiedingen te kunnen doen

• Het doen van analyses en het maken van rapporten op geaggregeerd niveau

• Het verwerken van feedback en afhandelen van eventuele klachten

• Ter beveiliging van de gegevensverwerking

• Ter bescherming van eigendommen/personen

• Het tegengaan van fraude

• Ter voldoening aan onze wettelijke verplichtingen

 

2 Word een Member

2.1 Om zo plezierig mogelijk van onze Webshop of de Hunkemöller App gebruik te kunnen maken, raden wij je aan om daarvoor een My Hunkemöller account aan te maken. Als Member kan je eenvoudig een verlanglijstje bijhouden, nog makkelijker bestellingen plaatsen en je wordt herkend bij een volgende bestelling, zodat je nog makkelijker kan winkelen bij ons. Het aanmaken van een My Hunkemöller account in de Webshop of de Hunkemöller App kan met je e-mail adres of door in te loggen via je Facebook account.

2.2 Wanneer je je account aanmaakt op onze Webshop door je e-mail adres in te vullen, zullen wij aan het door jou opgegeven e-mail adres je MemberCard nummer koppelen. Wanneer je nog geen MemberCard nummer hebt, krijg je die van ons op het moment dat je je account aanmaakt. Bij het aanmaken van je account registreren wij van jou of vragen wij jou ons de volgende gegevens te verstrekken: je naam, een door jou gekozen wachtwoord, het land waar je woont, jouw persoonlijke voorkeuren voor het gebruik van onze Webshop of de Hunkemöller App, en of je toestemming geeft om direct marketing berichten te ontvangen. Je kan je persoonlijke gegevens en toestemmingen beheren via je account en je MemberCard en account opzeggen.

2.3 Wanneer je een My Hunkemöller account aanmaakt door een koppeling te maken met je Facebook profiel, verwerken wij, naast de hierboven genoemde gegevens, de gegevens uit jouw openbare Facebook profiel die noodzakelijk zijn om je als gebruiker van je account te identificeren en contact met je op te kunnen nemen.

2.4 Indien je voor het plaatsen van je bestelling, inlogt via jouw My Hunkemöller account, worden bij het plaatsen van een bestelling op de Webshop de gegevens over jouw bestelling automatisch aan jouw account gekoppeld. Op die manier heb je een overzicht van hetgeen je eerder bij ons hebt gekocht en kunnen wij jouw bestelling nog efficiënter in behandeling nemen. Hetzelfde geldt wanneer je een bestelling plaatst via de Hunkemöller App. Indien je een bestelling plaatst, verwerken wij alle noodzakelijke gegevens om de bestelling af te handelen waaronder jouw naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

2.5 Je kan ook Member worden door een fysieke MemberCard te kopen in één van onze winkels en deze in de winkel of achteraf online te registreren. Wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven, verwerken wij, behalve je MemberCard nummer, ook de volgende gegevens om je, mede op basis van je aankopen, alle voordelen van ons loyalty programma te kunnen bieden en persoonlijke aanbiedingen, suggesties, adviezen en welkom & birthday gifts te kunnen geven: naam, e-mail adres, aankopen, alsmede de volgende informatie: BH-maat, sexy shape en favourite fits), de spaarpunten die je hebt gespaard en de spaarpunten die je hebt gebruikt.

 

3 Online winkelen zonder account

3.1 In de Webshop kan je ook zonder account winkelen. Wij verwerken in dat geval alleen de volgende persoonsgegevens van jou die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van jouw bestelling: je naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

3.2 De Hunkemöller App biedt eveneens verschillende functionaliteiten die je ook zonder je te registreren kan gebruiken, zoals de mogelijkheid om onze producten te bekijken, het scannen van productinformatie in onze winkels en zoeken welke Hunkemöller winkel het dichtst bij je in de buurt is. Voor het downloaden en gebruiken van de Hunkemöller App hebben wij de gegevens met betrekking tot je smartphone of tablet (zoals IP, MAC adres, type en besturingssysteem) nodig. Indien je daartoe je toestemming hebt gegeven voor zover wettelijk vereist, kunnen wij ook gegevens verwerken met betrekking tot het gebruik van de Hunkemöller App (zoals welke pagina's in de app worden bekeken, hoe lang en hoe vaak) en jouw locatiegegevens. Wij gebruiken deze gegevens voor de volgende doeleinden: het aan jou aanbieden van mobiele communicatiediensten en berichten (inbox in de app), het aanbieden van coupons in de Hunkemöller App en om onze dienstverlening te optimaliseren.

 

4 Bestellingen ophalen in de winkel

4.1 Wanneer je via onze Webshop of via de Hunkemöller App producten hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om deze in één van onze winkels af te halen. Wanneer je je bestelling afhaalt, kunnen wij je om jouw legitimatiebewijs vragen. Wij controleren jouw legitimatiebewijs alleen om vast te stellen dat je gerechtigd bent de bestelling op te halen. Wij slaan deze gegevens niet op. Wij registreren alleen jouw naam, de datum dat de bestelling is binnengekomen en wordt opgehaald, gegevens ten aanzien van de bestelling en de betaling, en je eventuele feedback.

 

5 Gratis Wifi in onze winkels

5.1 Als je onze winkels bezoekt, kan je gratis gebruikmaken van het Wifi netwerk dat wij aanbieden. Om toegang daartoe te krijgen kun je je registreren via de Hunkemöller App of via jouw Facebook account.

5.2 Wanneer je gebruik maakt van ons Wifi netwerk verwerken wij jouw inloggegevens zoals jouw naam, e-mail adres, wachtwoord, MemberCard nummer en/of gegevens van jouw openbare Facebook profiel, afhankelijk op welke wijze je kiest om je te registreren. Daarnaast kunnen wij gegevens van jouw smartphone of tablet verwerken zoals het IP en MAC adres, type en besturingssysteem, locatie, tijd en taalinstellingen.

5.3 Indien je je geregistreerd hebt via je Facebook account, verwerken wij indien je daarvoor kiest en alleen met jouw toestemming ook je publieke social media acties die jij kiest om te delen met je netwerk wanneer je gebruik maakt van ons gratis Wifi netwerk, zoals of je onze sociale media profielen liket of volgt, en of je via je sociale media account hebt ingecheckt op de locatie van de winkel. Wij zullen nooit uit eigen beweging of zonder je toestemming berichten op jouw social media profiel posten.

 

6 Wifi en bluetooth

6.1  Wanneer je één van onze winkels bezoekt en daarbij Wifi en/of bluetooth op jouw smartphone of tablet hebt aanstaan, kan ons systeem jouw smartphone of tablet identificeren. Onze Wifi en bluetooth sensoren verwerken het MAC adres dat door je apparaat wordt uitgezonden en bepalen je locatie in de buurt van onze winkels. Wij gebruiken deze informatie om te analyseren hoeveel klanten op een bepaald moment onze winkels bezoeken en hoe lang zij zich in de winkel bevinden. Wij gebruiken deze informatie niet om analyses te maken van het gedrag van individuele klanten, maar slechts om statische gegevens te verzamelen over onze winkels. Wij ontvangen ook alleen statistische gegevens.

6.2  Wanneer je niet wil dat het Wifi of Bluetooth signaal van jouw smartphone of tablet wordt herkend, kun je dit signaal uitzetten. Je MAC-adres kan je doorgaans vinden in het informatiescherm over je smartphone of tablet onder het instellingenmenu.

 

7 Direct Marketing

7.1 Wij kunnen je nieuwsbrieven, uitnodigingen voor events of andere marketing berichten sturen. Indien wettelijk vereist vragen wij hiervoor toestemming via de Webshop, de Hunkemöller App of in de winkel.

7.2 Om gepersonaliseerde direct marketing berichten te kunnen sturen kunnen wij je gegevens koppelen aan de gegevens die wij reeds van je verwerken als Member.

7.3 Je kunt je te allen tijde afmelden voor onze direct marketing berichten. Je kunt daarvoor klikken op de link in het bericht of contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

 

8 Cookies

8.1 Om het gebruik van onze Webshop en de Hunkemöller App in kaart te brengen en te analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google, ADTECH, New Relic & Piwik Analytics. De cookies van Google Analytics, ADTECH, New Relic & Piwik Analytics, stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het vaakst worden bekeken.
Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking verwijzen wij u naar:
• Google Analytics zie Privacy statement
• ADTECH zie Privacy statement
• New Relic zie Privacy statement
• Piwik Analytics zie Privacy statement
       
De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om u, als persoon, te identificeren.

Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking van Hunkemöller International B.V. verwijzen wij u naar de verklaring in de Cookie policy

 

9 Sociale media

9.1 Hunkemöller maakt gebruik van de sociale media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Wanneer je ons volgt op onze sociale media accounts of via je eigen sociale media account met ons communiceert, kunnen wij de gegevens van jouw openbare profiel van je sociale media account verwerken. Afhankelijk van de instellingen van jouw profiel en de actie die je kiest (zoals ons nieuwsbericht liken op Facebook) kunnen onze marketingberichten en nieuwsberichten worden getoond op jouw overzichtspagina.

9.2 Wanneer je via sociale media met ons communiceert (bijvoorbeeld door content te plaatsen op ons profiel, persoonlijke berichten te sturen, (re)tweets te sturen of berichten te liken) kunnen wij je persoonsgegevens verwerken om jouw berichten of getoonde interesse te beantwoorden.

 

10 Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

10.1 Ondernemingen binnen de groep waartoe Hunkemöller behoort, kunnen wanneer dat noodzakelijk is ook toegang krijgen tot jouw persoonsgegevens. Verder kan Hunkemöller jouw persoonsgegevens verstrekken aan overheidsinstanties indien zij daartoe wettelijk verplicht is of in geval van verdediging van haar rechten in een juridische procedure.

10.2 Hunkemöller kan bij het verwerken van jouw persoonsgegevens gebruik maken van dienstverlening van anderen. Deze met zorg uitgekozen dienstverleners treden op als bewerker namens Hunkemöller. Wij hebben met deze dienstverleners afspraken gemaakt over de beveiliging en bescherming van jouw persoonsgegevens.

10.3 In de Hunkemoller website wordt de mogelijkheid van koop op rekening aangeboden middels de betaalservice AfterPay van Arvato Finance B.V., kantoorhoudend  KR Poststraat 90 te Heerenveen. Telefonische bereikbaar via 020-7230270. Bij deze betaalmethode wordt een kredietwaardigheidsbeoordeling uitgevoerd.

 

11 Beveiligen en bewaren

11.1 Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Dat betekent onder meer dat wij adequate technische en organisatorische maatregelen nemen om je persoonsgegevens te beveiligen en te beschermen tegen verlies of oneigenlijke verwerking.

11.2 Je persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en zijn slechts toegankelijk voor daartoe geautoriseerde medewerkers en dienstverleners van Hunkemöller voor zover dit noodzakelijk is voor de verwerkingen van jouw persoonsgegevens zoals beschreven in dit Privacy Statement.

11.3 Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt. Wanneer het niet langer noodzakelijk is om jouw persoonsgegevens te verwerken zullen wij je persoonsgegevens anonimiseren.

 

12 Contact

Heb je vragen over de wijze waarop wij je persoonsgegevens verwerken, of wil je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen, dan kan je gebruikmaken van het contactformulier op onze Webshop of in de Hunkemöller App. Ook kan je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Hunkemöller International BV Liebergerweg 28 1221 JS Hilversum

e-mail : klantenservice@hunkemoller.com

Ons postadres is: Postbus 386 1200 AJ Hilversum

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 64665054
                    
Ons B.T.W.-nummer is: NL 85.57.68.800.B01