Lingerie collectie

Ontdek

5x lingerie missers die wij allemaal wel eens gemaakt hebben!

Soms maak je wel eens de verkeerde keuzes of kom je er pas later achter dat je iets al die tijd anders had kunnen doen en zo ook op het gebied van lingerie. Maar wees gerust, je bent niet de enige.. ook wij weten er alles van! En daarom leek het ons leuk om 5 lingerie missers met jullie te delen.

  1. Een te kleine bh dragen voor een push-up effect
  2. Wist je dat dit niet het gewenste effect geeft? In de meeste gevallen laat het je borsten alleen maar kleiner lijken doordat ze eerder plat gedrukt worden dan een lift krijgen. Ook zit het vaak niet lekker (denk aan prikkende beugels en knellende bandjes). Dus liever draag je gewoon je eigen maat en kies je voor een ander model bijvoorbeeld een push-up bh of een balconette bh. Die zorgen er wel voor dat je borsten de juiste lift krijgen.

  3. Het waszakje vergeten
  4. Waszakje? Welk waszakje? Of je weet stiekem wel dat je beter je bh met de hand kan wassen maar dat als je dan toch de wasmachine gebruikt, je bh in een waszakje moet.. en geloof ons het is echt beter! Niet alleen voor je bh maar ook voor de wasmachine. Niets is zo vervelend als je favoriete bh die opeens een beugel mist (en nog erger als die beugel zoek is geraakt in de wasmachine). Dus was je bh's altijd in een waszakje als je ze in de wasmachine doet.

  5. Peep show
  6. Thuis voor de spiegel zag je outfit er perfect uit! Maar toen je in dat kantoor licht een spiegel passeerde kwam je er opeens achter dat je misschien toch beter een (huidkleurige) t-shirt bh aan had kunnen doen.. het is ons allemaal wel eens overkomen dat je toch iets meer van je bh liet zien dan de bedoeling was. Probeer daarom altijd in daglicht te kijken of je kleren doorschijnen zodat je weet welk ondergoed je het beste aan kunt doen.

  7. Verkeerde bh-maat
  8. Wist je dat geen enkele vrouw haar hele leven dezelfde bh maat draagt..? Zo kunnen je borsten groeien of slinken door bijvoorbeeld hormonen of gewichtsverandering. Zo komt het dan ook vaak voor dat wij de verkeerde bh maat dragen. Het is daarom altijd aan te raden om jezelf eens in de zoveel tijd op te (laten) meten zodat je zeker weet dat je nog de goede bh maat draagt. Bekijk deze handige tool om je bh maat te controleren.

  9. Het verkeerde slipje
  10. Naast de verkeerde bh dragen, is het je vast ook wel eens gebeurt dat je het verkeerde slipje uit de kast hebt getrokken! Waar het vroeger op de middelbare school misschien cool was dat je string boven je broek uit kwam, wil je nu niet echt dat iedereen kan zien welk ondergoed je draagt. Daarom is het handig om te weten welke type slipjes er allemaal zijn zodat je weet welk soort je het beste kan dragen. Wist je trouwens dat de vorm van je billen ook invloed heeft op hoe slipjes je staan? Ontdek het perfecte slipje voor jou!