Laurie Gordeijns

Tijdens de photoshoot van onze Bra party collectie vroegen wij model Laurie naar haar Hunkemöller Favourite fit, style facts en de place to be deze zomer. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!?

Wat was de mooiste shoot locatie waar je ooit ben geweest voor Hunkemöller?
Dat was denk ik Sint Maarten. Het was mijn eerste campagne voor Hunkemoller. Super spannend. Die week leerde ik het team een beetje kennen en voelde me meteen op m'n gemak bij de super leuke crew. En werken op een prachtig wit strand in de hitte in Februari was ook zeker fantastisch.

Wat zijn jouw 3 favoriete items van Hunkemöller?
Ik houd van een sexy setje bijv zwart en kant, en stoer. Ik draag meestal zwarte lingerie. Mijn favoriete setje is het setje wat ik aan heb in de nieuwe bra party commercial terwijl ik op een wasmachine zit. Dat past echt bij mijn stijl die een beetje stoer, rock en sexy is.

Wat is jouw Favourite Fit?
Mijn favoriete fit is de "full cup" bh. Die sluit mooi aan en past goed bij mijn figuur.

Als je moest kiezen: Nooit meer sexy lingerie of nooit meer favourite jeans?
Lastig, maar dan ga ik toch voor nooit meer favourite jeans. Een zelfverzekerde look begint toch bij hoe je je voelt en als je sexy lingerie draagt waar je je goed bij voelt, Straal je dat ook uit. Ook als niemand het verder ziet. Dan maar een leuk jurkje.

Als je jouw kledingstijl moet omschrijven, wat zou je dan kiezen?
Ik houd van simpel, stoer, en een beetje rock met een sexy detail.

Wie is jouw stijlicoon? of: Welke celeb is volgens jou een must-follow op instagram?
Ik heb niet echt een stijlicoon maar op instagram volg ik bijvoorbeeld Chiara Ferragni en Alexa Chung. Altijd leuke outfit inspiratie.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming/place to be voor deze zomer?
Deze zomer ga ik met m'n vriendinnen naar Ibiza. Een heerlijke combinatie van prachtige stranden bezoeken, cocktails en lounge muziek in het hotel, en een leuk feestje in een grote club.

Wat is definitely on trend this summer en kunnen we jou ook zeker mee spotten?
Jeans met uitlopende pijpen en een leuk rock t-shirt erop, korte vintage Levi's broekjes met motor laarsjes of gympen, en vind de Ray Ban pilot zonnebril ook altijd weer een onmisbaar item.

Wat is een must have en mag absoluut niet ontbreken in jouw koffer en op vakantie?
Heel veel bikini's! Ik ben gek op bikini's en vind het leuk om af te wisselen en te mixen en matchen.

Follow me on:
Instagram: @lauriegordeijns