Milou Sluis

Tijdens de photoshoot van onze Bra party collectie vroegen wij model Milou naar haar Hunkemöller Favourite fit, style facts en de place to be deze zomer. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!?

Wat was de mooiste shoot locatie waar je ooit ben geweest voor Hunkemöller?
Dat moet Bali zijn!!! We hebben hier de nieuwe swimwear collectie geschoten en ook de nieuwe commercial opgenomen. We hebben op een paar prachtige locaties in het oosten van Bali geschoten. Ik was er eerder geweest en was toen al helemaal verliefd dus ik was erg blij dat ik terug mocht!

Wat zijn jouw 3 favoriete items van Hunkemöller?
De one and only en de secret lover zijn mijn absolute favorieten! Deze vormen zijn beide erg goed voor mijn lichaamsbouw en zijn er in superveel mooie kleuren en prints. Ook koop ik me gek aan de boxertjes en leuke broekjes, ze zitten zo fijn en zijn heel schattig en sexy tegelijk.

Wat is jouw Favourite Fit?
Bij mijn lichaam is de one and only vaak het mooist! Ik ben zelf geen fan van push up en heb liever een mooi kantje ofzo. De t shirt BH’s vind ik heerlijk voor een relaxte outfit, die zitten zo lekker!

Als je moest kiezen: Nooit meer sexy lingerie of nooit meer high heels?
Nooit meer high heels, die draag ik sowieso weinig omdat ik mezelf dan te lang vind. Sexy lingerie vind ik veel belangrijker om mezelf goed te voelen.

Als je jouw kledingstijl moet omschrijven, wat zou je dan kiezen?
Dat vind ik moeilijk, ik draag een paar stijlen door elkaar denk ik. Soms vind ik het leuk om me een beetje boyish te kleden met een mannen t-shirt en een niet al te strakke jeans. Andere dagen draag ik een flair broek met een mooie wollen trui of strakker t-shirtje. Als ik uitga vind ik een korter shirtje of iets opvallends wel leuk.

Wie is jouw stijlicoon? of: Welke celeb is volgens jou een must-follow op instagram?
Ik heb niet echt een stijl icoon, wie ik heel leuk vind om te volgen op instagram zijn de echt mooie vrouwen In mijn ogen zijn dat vrouwen die ontzettend leuk en mooi zijn zonder dat ze daar veel moeite voor hoeven te doen en die naar mijn idee erg zichzelf blijven zelfs op social media, als je veel volgers en dus fans hebt vind ik dit erg belangrijk. Iemand die dit naar mijn idee doet is Cameron Russel en ook @IamIskra is daar een voorbeeld van. Ze hebben een boodschap en proberen die over te brengen. Wie ik ook leuk vind om te volgen zijn bloggers die naar mijn idee echt orgineel zijn en heel creatief ik vind @sannyzoektgeluk hier een goed voorbeeld van.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming/place to be voor deze zomer?
Deze zomer heb ik nog geen plannen maar Vietnam staat hoog op mijn wensenlijstje! Of Zuid-Afrika, daar ben ik al vaker geweest maar vind ik gewoon geweldig!!!

Wat is definitely on trend this summer en kunnen we jou ook zeker mee spotten?
Muggenspray, ik ontkom niet aan een lichaam vol met bulten op vakantie dus dan maar goed sprayen en hopen op het beste. Ook een petje gaat altijd mee zodat ik niet als een tomaatje thuis kom!

Wat is een must have en mag absoluut niet ontbreken in jouw koffer en op vakantie?
Zoals je nu ook veel laced-tops ziet (van die touwtjes aan de bovenkant van je shirt) zijn er nu ook bikini’s met dit leuke detail!!! Ik heb hem op de hunkemoller shoot in Bali veel gedragen en ben er helemaal weg van!

Follow me on:
Instagram: @milousluiss