null

BIG SEXY SALE! kortingen tot -70%

Shop Nu

De perfecte bh maat
Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel 80% van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn en een stuk comfortabeler. Zoek je perfecte bh maat met onze video en volg stap voor stap de instructies op voor de juiste uitkomst!


Bereken jouw bh maat

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang vertegenwoordigt de cupmaat.Maattabel

Onderstaand een overzicht van onze maattabel. De maattabel moet je zien als een richtlijn/handleiding die wordt gegeven om je bh maat te berekenen, maar bedenk dat elke vrouw uniek is.

null

Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit. Hunkemöller heeft 4 verschillende pasvormen; The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. Nog geen idee welke pasvorm geschikt is voor jou? Ontdek het dan nu met behulp van onze Sexy Comes in all Shape tool.

Als een bh niet goed is afgestemd op jouw lichaam, zal deze niet goed aanvoelen. De meest voorkomende fout is het dragen van een te grote omvangsmaat. Na het omrekenen van jouw nieuwe, juiste bh maat zal deze dus iets strakker zitten. Kies nu jouw favoriete bh stijl uit onze uitgebreide bh collectie. Lees hier onze tips voor het kopen van een bh!

In sommige gevallen (in het bijzonder voor de cupmaten E en groter) is het misschien nuttig om te worden geadviseerd in een van onze winkels. Hier wordt je bh maat persoonlijk opgemeten en wordt professioneel advies gegeven over de bh die het beste bij je past. Zorg dat je lingerie comfortabel zit.

Hulp nodig? Al onze verkoopmedewerkers zijn getraind in het bepalen van dé perfecte bh maat. Vind hier jouw dichtstbijzijnde winkel.