Amsterdam Zuid-Oost

Amsterdam Zuid-Oost

Bijlmerplein 112
1102 DB Amsterdam Z.O.

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:

Hunkemöller Amsterdam Bijlmerplein is centraal gelegen in de multiculturele buurt ‘de Bijlmer’ in Amsterdam. Hunkemöller Amsterdam Bijlmerplein ligt in de buurt van het treinstation Bijlmer Arena en heeft veel gezellige eetgelegenheden. De Hunkemöller ligt daarnaast dichtbij de Shopperhal! Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, heerlijke lunch tentjes en voor unieke producten bij de lokale ondernemers. Hunkemöller Amsterdam Bijlmerplein is iedere donderdag geopend tot en met 20:00. De winkel is ruim opgezet, heeft grote paskamers en is toegankelijk voor rolstoelen. Wist je ook dat je al je online bestellingen van Hunkemöller gratis kunt laten leveren in een Hunkemöller winkel? Hopelijk zien we je snel bij Hunkemöller Amsterdam Bijlmerplein!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect