Amsterdam Ferdinand Bolstraat

Amsterdam Ferdinand Bolstraat

Ferdinand Bolstraat 124
1072 LR Amsterdam

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
De Pijp staat bekend als een van de gezelligste buurten van Amsterdam. En als je het aan ons vraagt klopt dat helemaal! Hunkemöller Amsterdam Ferdinand Bolstraat is centraal gelegen in een van de leukste winkelstraten van de Pijp. Klaar met shoppen? Na het winkelen kun je hier gezellig en lekker uiteten gaan in een van de velen restaurantjes in de buurt. De winkel is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, het metrostation de pijp ligt aan de overkant van de straat. Iedere donderdag avond is er koopavond en zijn de winkels open tot 20:00. Indien er een collectie niet beschikbaar is in de winkel, kan het winkel personeel het online voor je bestellen en gratis laten leveren bij je thuis!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel