Amsterdam Flagship Kalverstr.

Amsterdam Flagship Kalverstr.

Kalverstraat 110
1012 PJ Amsterdam

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Op zoek naar lingerie? Dan ben je bij de Hunkemöller Flagshipstore in de Kalverstraat aan het juiste adres! Deze Hunkemöller Flagshipstore bevindt zich in het hart van het centrum in een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam. Naast bh’s en slips, shop je op deze locatie ook je favoriete badmode, sport- en nachtkleding! Laat je in deze Hunkemöller inspireren door de social wall of maak een leuke foto in de speciale selfie mirror! Laat je opmeten met de HKMX body scanner op de sport afdeling of maak van passen een feestje door zelf de verlichting en muziek aan te passen in de speciale experience paskamer! Naast een fitting sessie, heeft deze Hunkemöller ook andere services zoals click & collect, mobiel afrekenen en oplaadpunten voor mobiele telefoons.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect