Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Centrumpassage 85-87
2903 HB Capelle aan den IJssel

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Hunkemöller Capelle aan den IJssel is gelegen in het gezellige overdekte winkelcentrum Koperwiek. In het overdekte winkelcentrum tref je meer dan 100 winkels aan. Hunkemöller Capelle aan den IJssel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een metro halte vlak naast het winkelcentrum en ook vind je nabij verschillende busstations. Daarnaast kun je in de buurt van het winkelcentrum gratis parkeren. Hunkemöller Capelle aan den IJssel is toegankelijk voor rolstoelen en gelegen op de 1e verdieping van het winkelcentrum. Ook is er iedere vrijdag koopavond! Wist je dat je online al jouw favoriete items al kunt reserveren? Dan leggen wij deze in jouw uitgekozen voor je opzij! Zo ben je er altijd zeker van dat je maat beschikbaar is tijdens je winkelbezoek.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel