Eindhoven Woensel

Eindhoven Woensel

WC Woensel 104
5625 AE Eindhoven

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Neem een bezoek aan de Hunkemöller Eindhoven Woensel en ontdek onze nieuwste lingerie collecties! Deze Hunkemöller is gelegen in het winkelcentrum Woensel. Dus naast een bezoek aan de Hunkemöller vind je hier ook andere winkels en horeca gelegenheden. Deze Hunkemöller is goed bereikbaar met zowel de auto, fiets als ov. Je kunt gebruik maken van de gratis bewaakte fietsenstalling of je auto voor een laag tarief parkeren in de parkeergarage. Het ov stopt om de hoek! Daarnaast is dit Hunkemöller filiaal rolstoeltoegankelijk en overzichtelijk. Ons deskundige team staat ook in deze winkel graag voor je klaar! Ze helpen je graag met veel plezier en enthousiasme om samen met jou je favoriete bh te vinden. Ook biedt deze Hunkemöller extra services. Zo is het mogelijk om je online geplaatste bestellingen gratis op te halen (click & collect) of je gereserveerde online bestelling passen en shoppen (check & reserve). We hopen je snel te zien in Hunkemöller Eindhoven Woensel!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel