Hardenberg

Hardenberg

Voorstraat 17-19
7772 AA Hardenberg

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Is het weer tijd voor een nieuw lingeriesetje? Of moet jouw nachtmode collectie nodig uitgebreid worden? Kom dan eens langs bij Hunkemöller Hardenberg! Deze mooie winkel is nog maar één jaar oud. Het is een mooi hoekpand en de winkel is ruim opgezet. Heerlijk shoppen dus bij Hunkemöller Hardenberg! De locatie is daarbij erg gunstig. De winkel is gelegen in de binnenstad van Hardenberg. Hardenberg is gelegen aan de Duitse grens dus veel vakantiegangers shoppen hier gezellig. Ook in dit filiaal kan je gratis jouw online bestelling ophalen en retourneren. Wanneer je maat uitverkocht is wordt deze gewoon voor je besteld door het winkelpersoneel en krijg je deze gratis thuis bezorgd. We hopen je snel te zien bij Hunkemöller Hardenberg!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel