Lelystad Batavia Outlet

Lelystad Batavia Outlet

Bataviaplein 40
8242 PN Lelystad

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
"Ben je ook zo gek op lingerie? Bezoek dan de Hunkemöller Lelystad Batavia stad en shop je favoriete Hunkemöller producten met korting! Deze Hunkemöller is een outlet winkel en gevestigd in Batavia stad fashion outlet. Naast Hunkemöller lingerie, nacht- en badmode kan je hier dus ook andere designer fashion shoppen! Dit Hunkemöller filiaal is de hele week geopend dus ook op Zondagen. Ook kan je hier tijdens vakanties extra lang shoppen door de extra lange openingstijden die ze dan hanteren. De winkel is ruim opgezet en ook rolstoel toegankelijk. Verder kun je deze Hunkemöller makkelijk bereiken met de auto en openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur van Batavia stad voor maar 3 euro per dag. Wij hopen je gauw te zien bij Hunkemöller Lelystad Batavia stad!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

"
Gratis levering in de winkel met Click & Collect