Nijmegen

Nijmegen

Burchtstraat 11
6511 RA Nijmegen

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Hunkemöller Nijmegen Burchtstraat bevindt zich midden in het centrum van Nijmegen, met onder andere de H&M, Primark en Zara om de hoek. De winkel is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en je kunt je auto altijd kwijt in de parkeer garage aan de achterkant van de winkel. Hunkemöller Burchtstraat is zeven dagen per week open en op Maandag en Zaterdag is er een gezellige markt recht voor de deur. Als een van de grootste Hunkemöllers van Nederland heeft deze lingerie winkel een ruim assortiment en een super team dat je altijd kan helpen met vragen of het bepalen van je maat. Is je maat niet meer beschikbaar in de winkel? Onze lingerie specialisten bestellen deze graag voor je online en bezorgen jouw producten dan kosteloos naar de winkel of je huis. Tot snel in de Burchstraat in Nijmegen in deze mooie Hunkemöller vestiging!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel