Oud-Beijerland

Oud-Beijerland

Oost-Voorstraat 32
3262 JE Oud-Beijerland

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Hunkemöller Oud-Beijerland is gelegen aan de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland waar ook de Hema en Kruidvat zich bevinden. Wanneer je aan lingerie denkt, denk je aan Hunkemöller. Maar ook voor badmode, nachtmode, panty's en accessoires kun je bij Hunkemöller terecht. Het ruime aanbod van Hunkemöller Oud-Beijerland doet hier niets aan af. Ook voor het ophalen of retourneren van online bestellingen kun je hier terecht. Net als in al onze winkels, heb je bij Hunkemöller Oud-Beijerland ook de mogelijkheid om producten vooraf te reserveren. Iets gezien dat je leuk vindt, maar niet meer in jouw maat? Het servicegerichte personeel bestelt het gewenste product eenvoudig voor je na. We zien je graag snel bij Hunkemöller Oud-Beijerland!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel