Purmerend

Purmerend

Hoogstraat 7 J-K
1441 BA Purmerend

Openingstijden

  • Maandag 13:00 - 17:00
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Nieuwe lingerie kopen geeft jouw een goed en sexy gevoel. Koop je nieuwe lingerie bij Hunkemöller Purmerend. De winkel is gelegen in een overdekt gedeelte waardoor jij ook tijdens een regenbui lekker door kan blijven shoppen. Naast de Hunkemöller zijn er veel andere leuke winkels in de buurt. Ben je op zoek naar een nieuwe bh, slip, bikini of pyjama? Dan ben je op het juiste adres bij Hunkemöller Purmerend. De winkel is ruim en overzichtelijk waardoor jij nooit een nieuwe collectie mist. Is je maat uitverkocht? Geen probleem voor het klantvriendelijke winkelpersoneel. Zij bestellen jou maat online. Wist je ook dat je al je online bestellingen van Hunkemöller gratis kunt laten leveren in een Hunkemöller winkel? We zien je graag bij Hunkemöller Purmerend!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect