Steenwijk

Steenwijk

Oosterstraat 14
8331 HD Steenwijk

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Kom shoppen bij Hunkemöller Steenwijk! Hier vindt je al je favoriete lingerie en meer! Deze Hunkemöller is gevestigd in de drukste winkelstraat van Steenwijk dus gegarandeerd shop plezier. De winkel is goed bereikbaar en gratis parkeren doe je in de buurt met parkeerschijf. Hunkemöller Steenwijk heeft extra grote paskamers en is daarnaast rolstoel toegankelijk. Leuke producten gevonden, maar is je maat niet meer beschikbaar? Vraag onze lingerie specialisten dan om hulp! Zij kunnen jouw maat online voor je bestellen en gratis naar de winkel laten sturen. Zo slaag je altijd! Shoppen kan van Maandag tot en met Zaterdag en elke laatste Zondag van de maand. We zien je graag terug bij onze Hunkemöller in Steenwijk!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel