Utrecht HKMX Hoog Catharijne

Utrecht HKMX Hoog Catharijne

Boven Vredenburgpassage 122
3511 WR Utrecht

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 20:00
  • Dinsdag 10:00 - 20:00
  • Woensdag 10:00 - 20:00
  • Donderdag 10:00 - 21:00
  • Vrijdag 10:00 - 20:00
  • Zaterdag 10:00 - 20:00
  • Zondag 12:00 - 20:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Bekijk onze nieuwste HKMX collectie in de HKMX sportstore in Utrecht! Raak gemotiveerd om dit jaar écht meer te gaan bewegen. Combineer fashionable sport bh's met een bijpassende, comfortabele sport top en sportbroek. De HKMX sportstore in Utrecht heeft voor allerlei verschillende sporten mooie en kleurrijke items. De winkel bevindt zich in het winkelcentrum Hoog-Catharijne, vlak naast Centraal Station. De winkel heeft extra lange openingstijden en is elke zondag geopend. Is het item dat je zo mooi vind niet meer in je maat? Dan kan het personeel dit online voor je bestellen. Neem een bezoekje aan deze HKMX store en ontdek de nieuwste sportitems!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel