Zoetermeer

Zoetermeer

Promenade 75
2711 AM Zoetermeer

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
De Hunkemöller Zoetermeer bevindt zich midden in het winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. Dus naast de Hunkemöller vind je hier ook menig andere leuke winkels zoals de Mango, Primark en de H&M. Door het brede winkelaanbod is dit dus de perfecte locatie om gezellig een middagje te komen winkelen. Bij de Hunkemöller Zoetermeer kan je terecht voor je favoriete bh’s, nachtmode of badmode of als je jouw online pakketje wilt ophalen. Onze lingerie specialisten helpen jou graag en zijn specifiek getraind om jouw maat te bepalen. Kom je met de auto? Je kunt de eerste 2 uur gratis parkeren in de buurt. Verder zijn er talloze mogelijkheden om de winkel te bereiken via het openbaar vervoer. Verder is deze Hunkemöller 7 dagen per week geopend en kan je hier op de Vrijdag tot 21:00 winkelen! Hopelijk tot snel bij Hunkemöller Zoetermeer!

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel