5 redenen waarom je wel een bh wilt dragen!

Wel of geen bh dragen? 5 redenen waarom je wel een bh wilt dragen!

 1. Your girls can use the support!
 2. De juiste bh zorgt niet voor rare striemen en rode afdrukken. In tegendeel: een goede bh biedt je borsten en schouders ondersteuning en kan hiermee lichamelijke klachten zoals bijv. nek-en rugpijn helpen voorkomen. Helemaal als je grotere borsten hebt. 3.  
 4. Een bh kan je net wat meer zelfvertrouwen geven
 5. Net zoals ieder ander kledingstuk kan ook een mooie bh je net even wat meer zelfvertrouwen geven. Ook al ziet (in principe) niemand anders het, jij weet dat je die sexy kanten bh draagt. Ook kan een bh bepalend zijn voor je outfit en net het verschil maken in hoe dat ene truitje staat! 6.  
 7. Comfort
 8. Als je een bh hebt die goed zit zal je dit ook merken qua comfort. Je moet nagaan dat je op een dag best veel beweegt. Helemaal bij vollere borsten is het dan fijn als je bh deze bij elkaar houdt en ze niet continue alle kanten op bouncen. Ook bij minder volle borsten kan het dragen van een bh prettiger voelen dan wanneer je geen bh draagt. 9.  
 10. Je wilt niet (altijd) alles laten zien
 11. Als je geen bh draagt dan zie je heel goed de natuurlijke vorm van je borsten en op sommige momenten zelfs je tepels. Als dit je niks uitmaakt, geen probleem, maar het is toch wel prettig dat je dit met een bh kunt verhullen wanneer het uitkomt. 12.  
 13. Soms willen we een beetje extra
 14. Of je nu een maatje meer wilt of net even wat meer decolleté wilt creëren, soms willen we de boobies een boost geven! En dit kan natuurlijk heel gemakkelijk met een bh. Draag een bh met beugel voor een subtiele lift or go all out met een push-up bh!

MAAR: het is wel heel belangrijk dat je de juiste bh draagt (denk aan de juiste maat en goede pasvorm). Daarnaast is 24/7 je bh aanhouden ook niet goed voor je lichaam. Je borsten kunnen de ondersteuning overdag goed gebruiken wanneer je beweegt, maar als je slaapt verdienen ze ook de nodige ontspanning. Ook is het belangrijk dat je een bh draagt omdat jij je er goed bij voelt.

Ben jij ook fan van bh's en kan je wel weer een paar nieuwe gebruiken? Ontdek dan hier onze nieuwste collectie of bekijk onze tips voor het kopen van bh's! Of lees hier welke ondergoed missers we allemaal wel eens gemaakt hebben!