Gift guide

Wat zegt zijn cadeau over jullie relatie?

Wat zegt zijn valentijnscadeau over jullie relatie?

We weten allemaal dat mannen niet echt het beste zijn in hun gevoelens tonen. Tijdens Valentijnsdag kun je makkelijk achter zijn echte gevoelens komen als je iets scherper naar zijn cadeau kijkt. Want daden spreken luider dan woorden! Ongeacht of je net in een nieuwe relatie zit of je al jaren samen bent – zijn cadeau zegt meer dan je denkt.

Parfum

Wanneer je parfum ontvangt, is het een duidelijk signaal dat je partner jou het liefst elegant en verzorgd ziet. Hij vindt jou een mooie en verzorgde verschijning en zo ziet hij jou het liefste ook.

Ontdek

Gezamenlijk uitje

Hij heeft een uitje voor jullie gepland naar een bijzondere bestemming – wat spannend! Wat dit zegt over jullie relatie: je bent erg belangrijk voor hem en hij wilt samen met jou herinneringen maken. Op deze manier kunnen jullie samen later deze herinneringen ophalen. Hij denkt zeker aan de lange termijn met jullie relatie! Gaf hij er ook een leuk reissetje bij? Bofkont! Hij weet echt wat een vrouw nodig heeft en doet er alles voor om je comfortabel te laten voelen.

Zachte pyjama’s

Als je een zachte pyjama, cosy kussens of een super leuke warme trui hebt gekregen dan kun je het weten: hij is smoor verliefd op je! Rommelige knot en geen make-up op? Het maakt hem helemaal niks uit, omdat hij van je houdt om hoe je bent. Je bent zijn zielsverwant!

Wit lingerie

Hij heeft jou onwijs verwend met romantische en prachtige body’s, kimono’s, en/of Bh’s. Alles in het wit! Hmmm… is hij van plan om een aanzoek te doen? Hij is duidelijk tot over zijn oren verliefd en is van plan om de rest van zijn leven met jou te zijn! Ahhh.. Hoe lief is dat! Maak je alvast klaar om ja te zeggen!

Ontdek de bestsellers

Witte lingerie

Ondeugende lingerie

Het ontvangen van ondeugende lingerie betekent simpelweg maar een ding, hij geniet ervan om met je naar bed te gaan en waardeert ook zulke momenten met je – hij is duidelijk op zoek naar meer van zulke momenten! Hij vind het leuk wanneer jij de meest sexy variant van jezelf bent en is daardoor dan ook super aangetrokken tot jou.

Ontdek de bestsellers

Sexy lingerie

Selfcare items

Oogmaskers, leuke kussentjes, fluffy pantoffels of zachte dekentjes. Hij weet dat je recentelijk door een moeilijke periode ging en vindt dat je het verdiend om even te ontspannen. Hij wilt je graag de mogelijkheid hiertoe geven, zodat je even aan jezelf kunt denken. Hij is niet het egoïstische type en jouw gezondheid is zijn prioriteit. Dit maakt hem zeker een blijvertje!

Ontdek de bestsellers

Sportkleding

Hij is waarschijnlijk zelf sportief en vindt mede hierdoor sportieve vrouwen erg aantrekkelijk. Hij houdt er van als je aan het sporten bent en natuurlijk het effect dat dit heeft op je lichaam. Als jij ook van sporten houdt, dan heb je de perfecte partner gevonden waarmee je ook nog eens samen kan sporten!

De koekenpan of een ander praktisch cadeau dat je niet persé wilt of nodig hebt

Dit betekent maar een ding. Je zult echt moeten overwegen om het uit te maken met hem. Geen verdere uitleg nodig.