Gift guide

Wat zegt zijn cadeau over jullie relatie?

Wat zegt zijn valentijnscadeau over jullie relatie?

We weten allemaal dat mannen niet echt het beste zijn in hun gevoelens tonen. Tijdens Valentijnsdag kun je makkelijk achter zijn echte gevoelens komen als je iets scherper naar zijn cadeau kijkt. Want daden spreken luider dan woorden! Ongeacht of je net in een nieuwe relatie zit of je al jaren samen bent – zijn cadeau zegt meer dan je denkt.

Parfum

Wanneer je parfum ontvangt, is het een duidelijk signaal dat je partner jou het liefst elegant en verzorgd ziet. Hij vindt jou een mooie en verzorgde verschijning en zo ziet hij jou het liefste ook.

Ontdek

Gezamenlijk uitje

Hij heeft een uitje voor jullie gepland naar een bijzondere bestemming – wat spannend! Wat dit zegt over jullie relatie: je bent erg belangrijk voor hem en hij wilt samen met jou herinneringen maken. Op deze manier kunnen jullie samen later deze herinneringen ophalen. Hij denkt zeker aan de lange termijn met jullie relatie! Gaf hij er ook een leuk reissetje bij? Bofkont! Hij weet echt wat een vrouw nodig heeft en doet er alles voor om je comfortabel te laten voelen.

Zachte pyjama’s

Als je een zachte pyjama, cosy kussens of een super leuke warme trui hebt gekregen dan kun je het weten: hij is smoor verliefd op je! Rommelige knot en geen make-up op? Het maakt hem helemaal niks uit, omdat hij van je houdt om hoe je bent. Je bent zijn zielsverwant!

Wit lingerie

Hij heeft jou onwijs verwend met romantische en prachtige body’s, kimono’s, en/of Bh’s. Alles in het wit! Hmmm… is hij van plan om een aanzoek te doen? Hij is duidelijk tot over zijn oren verliefd en is van plan om de rest van zijn leven met jou te zijn! Ahhh.. Hoe lief is dat! Maak je alvast klaar om ja te zeggen!

Ontdek de bestsellers