Gift guide

Het perfecte cadeau voor haar!

Stap 1: Ken haar maten

We know.. het lijkt wel een geheime codetaal al die bh maten! 70A, 75B, 80D... Zelfs wij vrouwen raken er van in de war. Dus respect dat jij je hier aan gaat wagen! En no worries, we are here to help! Wij geven je 3 manieren om haar maat te achterhalen. Het is natuurlijk handig om haar bh maat te weten, maar vergeet ook niet te kijken naar haar andere maten (bv. slip maat).

3 manieren om haar maten te achterhalen:

1. Boob test

Als je haar borsten zou moeten vergelijken, waar lijken ze qua grootte op?

2. Mr.Detective

Ga op onderzoek in haar kledingkast! Op een van haar bh's en slips vind je wel een label met de maat!  BH Maat: staat achter EUR en bestaat uit een cijfer en een letter (bv. 70B). Slipjes en overige: hanteren vaak gewone maat richtlijnen zoals S/M/L/XL.


3. Hulptroepen inschakelen:

Kom je er alleen niet uit? Schakel haar BFFs in om je te helpen!

Stap 2: Waar hou jij van?

Cadeau voor haar

Op zoek naar een kado voor haar? Echte mannen hebben lef en kopen gewoon mooie lingerie voor hun lady! Voor Kerst, Valentijnsdag of haar verjaardag.. met lingerie zit je altijd goed! Als man weet jij als geen ander hoe je haar sexy en vrouwelijk moet laten voelen en wij vrouwen kunnen dit soort cadeaus dan ook zeker waarderen. Het idee alleen al dat jij je hebt verdiept in de wereld van bh's en slipjes! Weet je alleen niet zo goed waar je moet beginnen..? Dat snappen we helemaal. Wij helpen je op weg! Koop in 3 simpele stappen het perfecte cadeau voor je vriendin, vrouw of lover.