5 Tips om het perfecte kerstcadeau te krijgen!

Verwent de Kerstman je altijd? Of krijgt je partner je wensen soms niet helemaal mee? Wellicht weet je partner niet zo goed waar te beginnen? En ben jij wel te bescheiden om te vragen wat je echt graag wilt krijgen.. Of je krijgt wel degelijk iets wat je leuk vindt, maar helaas in de verkeerde maten. Met deze tips maak je het hem/haar heel wat gemakkelijker! Help je lover een handje en ontdek 5 manieren om het juiste pakje onder de kerstboom te vinden!

  1. Tip 1: Gebruik het internet in jouw voordeel!
  2. Laat je browser open staan op de pagina van het item dat je graag zou willen krijgen en zet je laptop of tablet ergens in het zicht (of browse op zijn/haar laptop). Selecteer alvast de juiste kleur of in het geval van kleding of lingerie de juiste maten!

  3. Tip 2: Laat hints achter
  4. Wonen jullie niet samen? Laat dan letterlijk hints achter. Zou je graag een mooi lingerie setje willen of een mooie bh? Laat dan een van je favoriete bh's slingeren die je ook nog eens perfect past! Zo heeft je partner gelijk de juiste maat en een indruk van je stijl!

3. Maak een wishlist

Maak online een persoonlijke wishlist met alle dingen die je leuk vindt in de juiste maten en kleuren. Ga voor een subtiele aanpak zoals bij tip 1 en laat je laptop of tablet in het zicht staan. Of weet zeker dat hij of zij je wishlist ziet en deel deze met je partner via de mail.

Maak een wishlist
  1. Tip 4: Wie vraagt zal krijgen
  2. We leren altijd 'wie vraagt wordt overgeslagen' maar als je partner niet zo goed is met hints, dan kan je best op een leuke manier aan geven wat je graag zou willen krijgen voor kerst. Mannen zullen deze duidelijkheid ook wel waarderen.

  3. Tip 5: Vraag een cadeau kaart
  4. Geen zin om te hinten of wil je stiekem zelf gewoon wat uitzoeken? Vraag dan een cadeau kaart. Ga er dan eventueel samen een gezellig dagje op uit om iets leuks van shoppen.

Cadeau inspiratie

Ontdek