Bodysuit

Een bodysuit is ideaal! Het is niet alleen een toevoeging aan je lingerie collectie maar ook nog eens het perfecte item om te dragen als onderdeel van je outfit! En ja, we bedoelen als onderdeel van je daily outfit. De bodysuit mag gezien worden!

Wat is een bodysuit?

Een bodysuit, of body, heeft eigenlijk iets weg van een romper of badpak. Het is een onepiece (met of zonder mouwen) welke je vaak aan de onderkant kan losmaken middels druk knoopjes. Dus het argument dat een body super onhandig is (denk aan naar de wc gaan) gaat al niet meer op! Van kanten bodysuits tot bodies van katoen, er is ontzettend veel keuze. Draag een bodysuit als lingerie of als onderdeel van je outfit!

Shop

Bodysuit als lingerie

De meeste van jullie zullen de bodysuit wel kennen als lingerie item. Een mooie kanten bodysuit is dan ook een absolute musthave! Het is het een keer wat anders dan een bh of slip. Door het kant zijn bodysuits super sexy en elegant en mogen eigenlijk niet ontbreken in je lingerie collectie! Een bodysuit kan prima als ondergoed gedragen worden overdag of voor speciale avondjes ;)!

Shaping bodysuits

Wist je dat er ook shaping bodysuitszijn? Net zoals andere soorten shapewear, hebben deze bodysuits een corrigerend effect en benadrukken ze je figuur op de juiste plekken. Dit soort bodysuits draag je dan weer wel onder je kleding. Perfect voor onder bijv. nauwsluitende jurkjes.

Shop

Bodysuit als kledingstuk

Een bodysuit is niet alleen geschikt als lingerie maar kan ook gedragen worden als onderdeel van je outfit! Het fijne aan bodysuits is dat het een onepiece is. Dus zeg maar gedag tegen opkruipende truitjes en zichtbaar ondergoed als je net even te laag bukt! Combineer een bodysuit casual met een spijkerbroek of draag hem bijvoorbeeld met een mooie pantalon en cobert voor een chiquere look. Ga voor een basic body of voor een kanten variant om je outfit wat gewaagder te maken (bijv. voor een avondje uit). Bodies zijn ook leuk te combineren met een mooie rok zoals een kokerrok.