Push-up slip

Je wilt graag grotere, vollere en stevige billen? Maar je kan geen squat meer zien (of eigenlijk doen)? Of ben je op zoek naar shape wear voor je billen? Zodat dat leuke jurkje net wat beter staat? Wij hebben de oplossing voor je: een push up onderbroek! Een wat? Yes, je leest het goed. Naast alle varianten push-up bh's en maximisers bestaan er nu ook onderbroeken die zorgen voor een push up effect! En geen zorgen, niemand die het ziet!

Wat is een push up onderbroek?

Een push up onderbroek is een slip met vullingen welke je billen een lift geven en lichtjes corrigeren. Door de schuim vulling krijgen je billen meer vorm en daardoor ook meer volume!

Shop slips

Wanneer een push up onderbroek dragen?

Draag een onderbroek met vullingen als je vindt dat je billen meer volume kunnen gebruiken. Een push up onderbroek is ook erg handig om te dragen onder een strak jurkje of rokje omdat het een corrigerend effect heeft. Ben je op zoek naar andere push up producten? Wil je je borsten een boost geven? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan push-up en maximisers bh's! Of geef je borsten een push door >gel pads te gebruiken. Of lees onze tips om je borsten groter te laten lijken! Bekijk ook eens ons shape wear assortiment als je op zoek bent naar ander corrigerend ondergoed.