Bh aantrek tips

Shop bh's

Bh aantrekken

Als je al jaren een bh draagt ben je waarschijnlijk al een pro als het op bh's aantrekken aankomt. Je hebt inmiddels al meer dan duizend keer een bh aan en uit gedaan en waarschijnlijk ben je er al aardig goed in geworden. Maar misschien ben je net begonnen met het dragen van een bh (of moet je je eerste bh binnenkort gaan kopen) en wil je graag weten hoe je het beste je bh aantrekt. Geen zorgen, het is niet zo moeilijk als het wellicht lijkt! Met deze simpele stappen weet jij precies hoe je een bh aantrekt.

  1. Doe je armen door de bandjes:
  2. Tenzij je van plan bent een strapless bh te dragen, moet je als eerste stap je armen door je bh bandjes doen. Plaats de bh bandjes vervolgens goed over je schouders. Je kan de bandjes verstellen mocht dit nodig zijn.

  3. Sluit je bh aan de achterkant:
  4. Maak je bh vast met de haaksluiting op de rug. Aan de ene kant van je bh band heb je 1 of meer haakjes en aan de andere kant evenveel oogjes. Maak je bh vast door de haakjes door de oogjes te sluiten.

    Vind je het moeilijk om de bh aan de achterkant te sluiten? Sluit je bh dan aan de voorkant voordat je je armen door de bandjes doet. Draai je bh vervolgens om en doe daarna je armen door de bh bandjes.

    Tip: sluit je bh op de wijdste stand zodat je met de tijd je bh strakker kan maken wanneer hij door het dragen iets meer uitrekt.

  5. Plaats je borsten goed in de cup:
  6. Het is belangrijk dat je borsten goed in de cups zitten zodat ze de juiste ondersteuning krijgen. Dit kan je doen door met je handen je borsten goed in de cups te plaatsen. Het is belangrijk dat je borsten niet over de zijkant van je cups puilen (vooral ter hoogte van je oksel) en dat de bh beugel netjes onder je borsten valt.

Nu weet je precies hoe je je bh aan moet doen! Wil je deze tips in de praktijk uitvoeren? Shop hier de mooiste bh's uit onze nieuwste collectie! Op zoek naar meer inspiratie? Ontdek of jij de juiste bh draagt of lees meer over het kopen van je eerste bh!