Kleding inleveren

 

Wij willen er als eerste Nederlandse lingeriemerk voor zorgen dat kleding niet zomaar op de vuilnisbelt terecht komt. De impact die de mode-industrie op ons klimaat heeft is namelijk aanzienlijk. Heel veel oude kleding wordt weggegooid, terwijl zeker 90% een nieuwe bestemming had kunnen krijgen! Daarom zijn we gestart met onze BRING SEXY BACK campagne, waarbij we jou vragen om je oude kleding bij onze winkels in te leveren. Maak ruimte in je kledingkast, lever je kleding in en je krijgt van ons een 10% kortingsvoucher!

 
Vraag en antwoord

Welke winkels doen mee?
Je kunt bij al onze fysieke Nederlandse winkels kleding inleveren, met uitzondering van de outlet.

Hoeveel is de korting?
Je krijgt een 10% Bring Sexy Back kortingsvoucher.

Hoe kan ik mijn voucher gebruiken?
De voucher is drie maanden geldig en kan direct bij inlevering van oude kleding worden besteed. De coupon kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbiedingen. Je kunt maximaal 1 voucher per artikel inleveren. De actie is alleen bruikbaar in alle Nederlandse winkels. De voucher kan niet online worden ingeleverd.

Hoeveel moet ik inleveren om de kortingsvoucher te verdienen?
Voor elke afgesloten, volle tas met schone kleding krijg je een 10% Bring Sexy Back kortingsvoucher.

Welke producten kan ik recyclen?
Alle soorten kleding is welkom en kan gerecycled worden. Het gaat dus niet alleen om lingerie en nachtmode. Je mag ook broeken, truien en andere (gebruikte) kleding inleveren. Het mag van elk merk zijn en in elke conditie. Dus ook kleding die Hunkemöller niet verkoopt. Kijk dus snel in je kast om te kijken welke kleding je niet meer gebruikt en lever je kleding in!

Wordt er van mijn kleding nieuwe lingerie gemaakt?
Het textiel dat we inzamelen wordt gerecycled en als nieuwe grondstof gebruikt voor industriële producten zoals isolatiemateriaal en bekledingsmateriaal. Het kan ook dienen als nieuwe textielvezels. Zo wordt met elke gerecyclede kilo textiel 6000 liter water bespaard!

Is er een limiet aan hoeveel ik in mag leveren?
Je mag max. twee tassen met kleding per dag inleveren.