• Home
  • Alle Bh's
  • Sport Bh's

Sport BH: optimale ondersteuning tijdens het sporten

Als je sport, is een sport bh essentieel. Experts raden ook dringend aan om tijdens het sporten altijd een sport bh te dragen. En niet alleen omdat een sport bh comfortabeler is tijdens een training. Zonder sportbeha riskeer je weefselschade en rugpijn. En het maakt niet uit of je een kleine of grote borst hebt! Elke vrouw moet absoluut een sportbeha dragen die goed past tijdens het sporten. Vooral bij intensieve trainingen zoals joggen, HIIT, aerobics of springtouw, mag de sport bh niet worden vergeten om permanente schade te voorkomen (borst verliest zijn stevigheid en begint te hangen). Neem een kijkje en koop je HKMX sport bh direct online.

Perfecte sport bh's voor dames

Welke sport je ook beoefend en wat je cup maat ook is, wij adviseren om altijd een sport bh te dragen. Of je nu aan yoga, basketbal of gymnastiek doet. Een gewone bh biedt niet voldoende ondersteuning, waardoor je borsten veel kunnen bewegen, wat niet alleen pijnlijk is, maar ook niet goed voor je borsten. Zonder goede steun rekt je huid en het weefsel eronder uit en dat willen we natuurlijk voorkomen. Gelukkig hebben wij een uitgebreide collectie sport bh's waarmee jij elke sport aan kunt.

Onze soorten sport bh's

De selectie sportbh's is enorm, er zijn oneindig veel verschillende sportbh's. Een sportbh met beugel, zonder beugel, een sportbh met voorsluiting of juist zonder sluiting, het kan allemaal. Afhankelijk van de sport heb je lichte, gemiddelde of krachtige ondersteuning nodig. Onze HKMX sport bh's zijn geschikt voor verschillende sporten.

Sport Bh: Level 1: lichte ondersteuning. Geschikt voor sporten met een lager intensiteitsniveau, zoals yoga of pilates
Sport Bh: Level 2: Gemiddelde ondersteuning. Geschikt voor bijvoorbeeld fitnessen of spinning.
Sport Bh: Level 3: Sterke ondersteuning. Geschikt voor intensieve sporten, zoals hardlopen, hockey of kickboksen.

Welke sport bh is geschikt voor grotere borsten?

Sport bh's voor grotere borsten moeten jouw borsten zeker voldoende steun bieden. Het beschermen van het bindweefsel van jouw huid is vooral belangrijk bij het sporten. Je borsten bescherm je met een goede sport bh. Voor optimale ondersteuning raden wij onze Hunkemöller Level 3 sport bh's aan. Belangrijk is ook dat je brede bandjes en de juiste maat kiest.

Welke sport bh moet ik dragen tijdens het hardlopen?

Hardlopen of joggen is problematisch voor het bindweefsel in jouw borsten als je geen geschikte sport bh draagt. Het is daarom belangrijk dat je jouw borsten zo goed mogelijk ondersteunt. Draag dus tijdens het hardlopen een Hunkemöller sport bh Level 3. Onze sport bh's van Level 3 ontzien het bindweefsel, aangezien ze van stevig materiaal zijn gemaakt.

Welke maten sport bh's verkoopt Hunkemöller?

Sport bh's in de maten XS t / m XL koop je in de Hunkemöller online shop en in de filialen. We hebben ook modellen met traditionele bh maten: van 70B tot 100G.

Waarom zou ik een sport bh moeten dragen?

Er zijn verschillende reden waarom het goed is om een sport bh te dragen. Het materiaal van een gewone bh houdt geen rekening met zweten. Het materiaal van je sport bh daarentegen wel en is rekbaar en comfortabeler. Wanneer je traint in een normale bh, wordt de warmte en het vocht (zweet) in jouw bh opgebouwd, wat betekent dat bacteriën in dit gebied huidontsteking kunnen bevorderen. Daarnaast zijn jouw borsten gevoelig en kan het bindweefsel gemakkelijk slijten (of zelfs scheuren!). Draag dus altijd een sport bh tijdens het sporten.

Welke sport bh's bieden de beste ondersteuning?

Sport bh's met brede banden en gemaakt van stevig materiaal bieden jouw borsten optimale ondersteuning. Dat is precies wat onze Hunkemöller Level 3 sport bh's bieden!