Menu
 • 50 shades darker collection

  Fifty Shades Darker by Coco de Mer collection


  Wij hebben een wel heel spannend nieuwtje voor je! Vanaf 20 Januari 2017 kun je bij ons de exclusieve Fifty Shades Darker by Coco de Mer collection scoren. Samen met niemand minder dan E L James (auteur van de ’Fifty Shades’ boeken) heeft Coco de Mer een sexy lingerie collectie ontworpen welke vanaf 20 Januari bij Hunkemöller verkrijgbaar is online.

  Ben je ook zo gek op de Fifty Shades boeken? Nu kan je zelf in de rol van Anastasia Steele kruipen en jouw eigen Mr. Christian Grey verleiden in een van deze spannende lingerie setjes. De Fifty Shades Darker by Coco de Mer collection bestaat uit een selectie van luxe en elegante stijlen welke elk geïnspireerd zijn door verschillende elementen uit het Fifty Shades Darker boek. Dit zegt auteur E L James zelf over de Fifty Shades Darker lingerie collectie:

  “De Fifty Shades Darker lingerie legt Ana’s sexuele ontwaking vast. De collectie is luxueus, uitdagend, een tikkeltje erotisch maar tegelijkertijd stijlvol.” • Voor wie de Fifty Shades verhalen niet kent, deze spannende boeken van E L James gaan over student Ana en haar relatie met billionaire Christian Grey waarin ze zich ontpopt op seksueel gebied en daardoor steeds zelfverzekerder wordt in hun relatie. De designs van de Fifty Shades Darker collectie by Coco de Mer zijn dan ook gericht op het benadrukken van je vrouwelijkheid en zelfverzekerheid. Een ding is zeker, in deze Fifty Shades Darker setjes voel jij je zeker sexy, elegant en super vrouwelijk.
 • 50 shades darker lingerie met wit kant en satijn

  Escala


  Het design van deze lingerie setjes is geïnspireerd door Christian Grey’s moderne penthouse ‘Escala’. De lingerie setjes zijn van kant en satijn en leggen vooral de nadruk op je silhouet.  50 shades darker lingerie met groen kant en zwart satijn

  Goddess


  Deze lingerie setjes zijn gemaakt van donkergroen kant gecombineerd met zwart satijn. Inspiratie voor dit design is Ana’s ‘inner goddess’.  50 shades darker lingerie met zwart satijn en mesh

  Steele


  De lingerie setjes in de Steele reeks zijn gemaakt van zwart satijn en mesh. Het concept achter deze setjes is om je lichaam te onthullen en tegelijkertijd te verbergen wat zorgt voor een spannend effect.  De Fifty Shades Darker by Coco de Mer collection is vanaf 20 januari verkrijgbaar online. Nu al zin om te shoppen? Vind hier een selectie van onze nieuwe lingerie collectie of bekijk onze private collectie voor als je op zoek bent naar wat meer sexy lingerie.

  © Fifty Shades Darker